Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Maak kennis met de genomineerden voor de FGw Onderwijsprijs 2023. Zij presenteren op deze pagina ieder hun vak in een korte videopitch.

De vakken die genomineerd worden voor de FGw Onderwijsprijs maken ook kans op een Publieksprijs. Alle medewerkers en studenten van de faculteit zijn uitgenodigd om te stemmen. De stembussen zijn inmiddels gesloten.

Bekijk hieronder de video's van alle genomineerde vakken.

Kristine Johanson en Anna-Rose Shack vertellen over het vak Authors in Focus: Renaissance Women Writers.
Authors in Focus: Renaissance Women Writers

Kristine Johanson en Anna-Rose Shack vertellen over het vak Authors in Focus: Renaissance Women Writers. Bekijk de studiegids voor een uitgebreide beschrijving van dit vak.

Margriet Schavemaker vertelt over het vak Critical Programming and Co-Creation. The Futures of Culture and its Institutions.
Critical Programming and Co-Creation. The Futures of Culture and its Institutions

Margriet Schavemaker vertelt over het vak Critical Programming and Co-Creation. The Futures of Culture and its Institutions. Bekijk de studiegids voor een uitgebreide beschrijving van dit vak.

Liana Saif vertelt over het vak Islamic Esotericism and its Medieval Legacies.
Islamic Esotericism and its Medieval Legacies

Liana Saif vertelt over het vak Islamic Esotericism and its Medieval Legacies. Bekijk de studiegids voor een uitgebreide beschrijving van dit vak.

Gaston Franssen, ook namens collega's Marrigje Paijmans en Feike Dietz, vertelt over het vak Literatuur, landschap en ecologie.
Literatuur, landschap en ecologie

Gaston Franssen, ook namens collega's Marrigje Paijmans en Feike Dietz, vertelt over het vak Literatuur, landschap en ecologie. Bekijk de studiegids voor een uitgebreide beschrijving van dit vak.

Daniella Zaidman-Mauer vertelt over het vak Modern Yiddish Language Acquisition.
Modern Yiddish Language Acquisition

Daniella Zaidman-Mauer vertelt over het vak Modern Yiddish Language Acquisition. Bekijk de studiegids voor een uitgebreide beschrijving van dit vak.

Diego Semerene vertelt over het vak Sex/Race/Trans: Human Life-Forms.
Sex/Race/Trans: Human Life-Forms

Diego Semerene vertelt over het vak Sex/Race/Trans: Human Life-Forms. Bekijk de studiegids voor een uitgebreide beschrijving van dit vak.