Haal je master recht uit het juridisch hart

Bekijk onze 19 juridische masteropleidingen. Verbreed of verdiep je kennis van het recht en kom studeren aan onze campus in hartje Amsterdam.

Alle masters

De UvA verzorgt 19 Nederlandstalige en Engelstalige juridische masteropleidingen.

Internationale masters

De UvA biedt 9 internationale juridische masters aan op het gebied van International Law, European Law, Criminal Law, Law & Finance en Tax Law.

Ervaringsonderwijs

De Amsterdam Law Practice inspireert studenten tot het doen van onderzoek en het verdiepen van kennis. Je leert door te doen.
Een topdocent beantwoordt een vraag over het gebruik van onze data en een student vertelt over de master International Criminal Law:
Video wordt geladen..
Ot van Daalen beantwoordt de vraag: wat mag Facebook met je data doen?
Video wordt geladen..
Een student vertelt over de master International and Transnational Criminal Law