Haal je master recht uit het juridisch hart

Bekijk onze 19 juridische masteropleidingen. Verbreed of verdiep je kennis van het recht en kom studeren aan onze campus in hartje Amsterdam.

Het onderwijs in 2020-2021 start op 31 augustus. Mochten beperkingen door het coronavirus onderwijs op de campus niet toelaten, dan bieden wij onderwijs en toetsing op afstand. Waar mogelijk bieden wij een combinatie met onderwijs in kleine groepen op het Roeterseiland, met inachtneming van 1,5 meter afstand tot elkaar. Zodra het weer mogelijk is om het onderwijs op Roeterseiland te hervatten, zullen wij dat doen.

Een topdocent beantwoordt een vraag over het gebruik van onze data en een student vertelt over de master International Criminal Law:
Video wordt geladen..
Ot van Daalen beantwoordt de vraag: wat mag Facebook met je data doen?
Video wordt geladen..
Een student vertelt over de master International and Transnational Criminal Law