Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Onderwijs

In het bachelor- en masteronderwijs van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UvA staat de wisselwerking tussen wetenschap en rechtspraktijk centraal.

Bacheloropleidingen
Wij verzorgen de bachelors Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en – met twee andere faculteiten – de Engelstalige bachelor PPLE (Politics, Psychology, Law and Economics).
Masteropleidingen
Je kunt kiezen uit 19 juridische masters. Er zijn masters die je kennis verdiepen, maar ook bredere rechtenstudies waarbinnen je zelf je specialisatie kunt kiezen.
Actuele vragen: 'Kun je meer dan twee ouders hebben?' en 'Wat kan Europees recht voor mij betekenen?'
Video wordt geladen..
Is het mogelijk om meer dan twee ouders te hebben?
Video wordt geladen..
Wat kan het Europese recht voor mij betekenen?

Minor Amsterdam Law Firm

Wil je je juridische kennis in de praktijk brengen? Meld je dan al tijdens je bachelor aan bij ons ‘virtuele advocatenkantoor’ waar je werkt aan realistische zaken.

Ervaringsonderwijs

De Amsterdam Law Practice inspireert studenten tot het doen van onderzoek en het verdiepen van kennis. Je leert door te doen.

Honours College

Honoursstudenten komen in contact met de advocatuur, de rechterlijke macht en ngo’s, en studeren een tijd in het buitenland.
Roeterseilandcampus
De rechtenfaculteit is onderdeel van de moderne Roeterseilandcampus in het centrum van Amsterdam. Er zijn innovatieve onderwijszalen, zoals de Active Learning Space en een Moot Court-zaal (oefenrechtbank). Maar er zitten ook veel gezellige cafés, restaurants en winkels.