Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Kosten

Je betaalt bij de Open UvA Colleges per studiepunt (EC). De kosten hiervoor verschillen voor bachelor- en mastervakken. Literatuur en reiskosten zijn niet bij het cursusgeld inbegrepen.

  • Bachelorvak: € 150 per EC
  • Mastervak: € 200 per EC

Korting

  • Volg je een vak van het specialisatietraject Militair Recht in opdracht van het Ministerie van Defensie, vermeld dan duidelijk jouw referentienummer. Je betaalt dan € 75 per studiepunt.
  • Ben je lid van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV)? Vermeld dan je lidmaatschapsnummer. Je hebt recht op 25% korting.
  • Ben je een UvA-werknemer, vermeld dan je medewerkers-ID (niet je UvAnetID). Je mag als werknemer van de UvA elk academisch jaar voor 30 EC gratis studeren. De factuur wordt dan intern verrekend.

Betaling

Geef op het digitale aanmeldformulier duidelijk aan hoe jij (of jouw werkgever) de factuur wilt ontvangen. Dat kan per post óf per e-mail. Het verschuldigde cursusgeld wordt per automatische incasso van de rekening afgeschreven, ongeveer twee weken nadat de aanmelding is verwerkt.

Belangrijke algemene en annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 week voordat het onderwijs is begonnen schriftelijk aangeeft het gesloten contract te willen annuleren, dan worden € 50 administratiekosten in rekening gebracht. Hierna kan het contract niet meer worden ontbonden en is het volledige lesgeld verschuldigd. 

Certificaat

Als je het tentamen met een voldoende hebt afgerond, kun je op verzoek hiervan een certificaat ontvangen. Vraag dit aan via dit formulier.