Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Skillshare FdR is een Engelstalig loopbaanprogramma dat specifiek ontwikkeld is voor onderzoekers van de rechtenfaculteit, gericht op strategische loopbaankeuzes. Het programma bestaat uit pitchingtrainingen, het schrijven van subsidievoorstellen, netwerken en onderzoeksmethodes.

Skillshare FdR is het loopbaanprogramma voor onderzoekers van de rechtenfaculteit van de UvA. Onderzoekers trainen vaardigheden die nodig zijn bij het bepalen van een persoonlijk carrièrepad in de wetenschap. Daarnaast is Skillshare niet alleen als leerplatform bedoeld, maar ook als platform voor het delen van ervaringen en het bespreken van carrière-uitdagingen met peers en succesvolle senior onderzoekers van de faculteit en daarbuiten.

Programma

In 2024-2025 worden er 2 programma's aangeboden:

  • Skillshare FdR voor PhD's: CV & career strategy, pitching & networking, grant writing. 
  • Skillshare FdR voor universitair docenten (postdocs, junior UDs/UHDs): grant writing, CV and career strategy, pitching, networking, narrative CV. 

Daarnaast organiseert Skillshare regelmatig workshops op het gebied van impact. 

Informatie en aanmelden 

Deelnemen kan alleen als medewerker van de UvA. Op de medewerkerssite van de UvA-rechtenfaculteit staat meer informatie over het programma van Skillshare en kun je je aanmelden. Heb je vragen over de inhoud van het programma? Neem dan contact op met Frances Singleton.