Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Net als in de rest van de huisstijl staat ook op het briefpapier het UvA logo linksboven. Omdat het UvA logo zwart/wit is, kunnen brieven eenvoudig worden geprint. Het is ook mogelijk om voorgedrukt briefpapier te bestellen.
  • Voorbeeld brief met UvA logo
  • Voorbeeld brief met organisatieonderdeel
    Brief voorbeeld met eenheid
    Briefvoorbeeld met organisatieonderdeel

    Sommige organisatieonderdelen mogen hun naam direct onder het UvA logo plaatsen. Bekijk de Logo richtlijnen of dit ook voor jouw organisatieonderdeel geldt. Het rechterblok is beschikbaar voor afdelingsspecifieke informatie binnen jouw organisatieonderdeel, bijvoorbeeld een opleiding of ondersteunende dienst. 

Briefsjabloon in Word via Templafy

Het briefsjabloon is beschikbaar binnen Templafy, de template tool binnen Microsoft Word. Op een UvA-beheerde ICT-werkplek kun je Templafy downloaden via het Software Centre. Met dit sjabloon kun je efficienter werken, door eenmalig jouw gegevens in te voeren. Vervolgens komen deze afzendergegevens automastisch in elk nieuw document te staan wanneer een sjabloon aangemaakt wordt. Omdat het UvA logo altijd in zwart-wit wordt afdrukt, kun je ook geld besparen omdat er geen speciaal briefpapier gebruikt hoeft te worden. Wanneer je gebruik maakt van een ander besturingssysteem, kun je de templates downloaden via uva.templafy.com

Lettertype en -grootte

Binnen de sjablonen gebruik je de lettertypen Times New Roman en Arial. Gebruik voor je tekst minimaal de lettergrootte van 10pt.

Voorgedrukt briefpapier en enveloppen bestellen

Voorgedrukt briefpapier en enveloppen bestel je via Orderdirect bij Canon. Heb je geen Orderdirect account? Bestel voorgedrukte briefpapier en/of enveloppen dan via het secretariaat of de communicatieafdeling van jouw organisatieonderdeel.