Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De UvA biedt medewerkers diverse mogelijkheden om zich te ontwikkelen en te professionaliseren.

Loopbaanontwikkeling

De UvA biedt onder meer de mogelijkheid van een sabbatical leave voor wetenschappelijk personeel, en een oriënterende stage voor ondersteunend personeel. Je kunt je wensen voor je loopbaan (bij voorkeur in het jaargesprek) bespreken met je leidinggevende en de P&O-adviseur: zij kunnen je adviseren en je wijzen op interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Studiefaciliteiten/duurzame inzetbaarheid

Je kunt een studiekostenvergoeding, en soms ook studieverlof, krijgen als je een opleiding of cursus wilt volgen die je loopbaankansen vergroot. Centraal staat daarbij de vraag hoe je je wilt ontwikkelen: in je huidige functie of in een functie in een ander vakgebied, binnen of buiten de UvA.

Opleidingen en cursussen

De UvA biedt intern diverse opleidingen en cursussen/trainingen, en Open UvA-colleges. Ook kun je een opleiding of cursus volgen bij andere organisaties. 
Verder heb je recht op ontwikkelingsdagen voor bijvoorbeeld een congresbezoek, cursus of training.

Sabbatical leave WP: Cyriel Pennartz

Wetenschappelijk medewerkers aan de UvA kunnen in aanmerking komen voor een sabbatical leave met doorbetaling van salaris. Cyriel Pennartz, hoogleraar Cognitive and Systems Neuroscience, vertelt in de video hoe hij gebruikmaakte van een sabbatical om zijn boek af te maken.