Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

L.M. (Lisette) Timmer MSc

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
Fotograaf: Liesbeth Dingemans

Bezoekadres
 • Science Park 904
 • Kamernummer: C3.141
Postadres
 • Postbus 94214
  1090 GE Amsterdam
Social media
 • Profiel

  Sinds 2013 werk ik als docent Academische Vaardigheden bij de UvA. Binnen het expertise-team Academische Vaardigheden en Studentgecentreerd Onderwijs (AV-SO) werk ik o.a. als onderwijsontwikkelaar, docent, mentor voor eerstejaarsstudenten en coördinator van de Miniscriptie.

   

  Voordat ik hier kwam werken heb ik onderzoek gedaan naar de vroeg detectie van dikke darmkanker op basis van een op microRNAs gebaseerde screening in faeces monsters. Ik ben afgestudeerd in de infectieziekten en wetenschapscommunicatie. Dit laatste komt nu ook weer goed van pas in het onderwijs.

 • Expertise-team AV & SO
  Op de foto van links naar rechts: Laura Lighaam, Tomas Meijer, Ricardo Paap, Nina Scheres en Jorg Brunner. Op de foto ontbreekt Lisette Timmer.

  Visie en Missie

  Het expertise-team Academische Vaardigheden en Studentgecentreerd Onderwijs is een team dat, in samenwerking met de onderzoeksinstituten, docenten en vakcoördinatoren, bijdraagt aan het ontwikkelen, ondersteunen en verzorgen van kwalitatief hoogwaardig, innovatief, en research instensief onderwijs.

  Binnen het team werken ervaren en gemotiveerde docenten met een wetenschappelijke achtergrond uit diverese onderzoeksvelden binnen de (medische) biologie.

  Door middel van onze expertise en passie voor onderwijs willen wij zo goed mogelijk bijdragen aan talentontwikkeling van de student.

   

  Leden van het team AV & SO

  Ricardo Paap Nina Scheres Laura Lighaam Tomas Meijer Jorg Brunner
 • Nevenwerkzaamheden
  Geen nevenwerkzaamheden