Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Future Planet Studies
Vergelijk

Contact

Tijdelijke Student Service Desk (REC - gebouw E)

Digitale Student Service Desk

Heb je een algemene vraag over studeren aan de UvA? Zoals over studiekeuze, inschrijven, studiefinanciering, collegegeld of wonen en studeren in het buitenland? Hiervoor kun je terecht bij de Digitale Student Service Desk:

Minqiu op Instagram

Studentvoorlichter

Het nu ook mogelijk om via Instagram vragen te stellen aan studenten. Voor vragen over Future Planet Studies staat Minqiu iedereen graag te woord! Minqiu is tweedejaarsstudent en volgt de major Future Earth.

De studieadviseurs van het IIS

Met specifieke vragen over de studie kun je altijd terecht bij de Future Planet Studies studieadviseurs: August en Rosa. Zij zijn te bereiken via studieadviseur-iis@uva.nl.

August de Heij
Rosa Versteeg

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies

Future Planet Studies is een interdisciplinaire bacheloropleiding die ontwikkeld is door het Insituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS). Het IIS is het expertisecentrum van de UvA op het gebied van interdisciplinair leren en doceren. 

Campus

De colleges van Future Planet Studies worden het eerste jaar met name gegeven aan de bèta-faculteit in het Science Park in Amsterdam oost. Na het eerste jaar kies je een major/specialisatie. Kies je de bèta-major Future Earth, dan blijf je vooral op het Science Park. Kies je de gamma-major Future Society, dan volg je vooral colleges en werkgroepen op de Roeterseilandcampus.