Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Open dagen en contact

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Informatiekunde aan de UvA? Helaas zijn alle activiteiten dit voorjaar afgelast in verband met het coronavirus, maar we hebben wel online een aantal mogelijkheden om meer te weten te komen over de opleiding.

UvA Bachelordag

Twee keer per jaar organiseert de UvA een Bachelordag. Tijdens deze dag zijn er voorlichtingsrondes en kun je op de informatiemarkt vragen stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs.

Helaas moesten wij de afgelopen Bachelordag van 14 maart aflassen vanwege het coronavirus. We hebben daarom de presentatie voor je opgenomen, zodat je die nu alsnog kunt bekijken. Tijdens de presentatie wordt er een filmpje over KLM afgespeeld. Bekijk de video hier als hij niet goed afspeelt in je browser.

De volgende Bachelordag is op 7 november 2020.

Student voor een dag - online (meelopen)

Een dagje meelopen met een student is momenteel helaas niet mogelijk, maar je kunt nu wel deelnemen aan ‘Student voor een dag – online’! Je wordt dan benaderd door een student van de opleiding en kunt met hem of haar chatten, Zoomen of Facetimen en op die manier meer te weten komen over de opleiding en al je vragen stellen. Meld je nu aan via onderstaande link, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten met je vragen? Kijk dan op ons instagram-account @uva_bachelor en stuur een dm naar de student(en) Informatiekunde.

UvA Proefstuderen

Als je je verder wilt verdiepen in een opleiding dan kun je deelnemen aan Proefstuderen. Je volgt dan een hoor- of werkcollege en doet zelf een practicum. Je kunt al je vragen stellen aan docenten en studenten van de opleiding. 

Proefstuderen wordt weer aangeboden in december 2020.

Contact

  • Student Service Desk
    De Student Service Desk (onderdeel van Studenten Services) is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Student Service Desk.
Studentvoorlichters Informatiekunde 2019-2020
  • Studieadviseur
    Heb je meer persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je toelaatbaarheid of studeren met een functiebeperking, neem dan contact op met de studieadviseur van de bachelor Informatiekunde Cecilia Sigvardsdotter

Locatie

Het onderwijs van de bachelor Informatiekunde wordt gegeven op de locatie van de UvA Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op Amsterdam Science Park. 

Science Park 904

Science Park 904
1098 XH Amsterdam