Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Open dagen en contact

Open dagen en contact

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Informatiekunde aan de UvA en zou je graag een keer komen kijken op Science Park? Dan zijn er verschillende mogelijkheden en momenten in het jaar waarop dat kan.

Proefstuderen Informatiekunde

Als je je, na het bezoek aan een Bachelordag, wilt verdiepen in een studie, kun je komen proefstuderen. In december kon deze activiteit helaas niet doorgaan vanwege ziekte van de docent, gelukkig kunnen dit nu alsnog aanbieden op dinsdag 28 januari. 

Meld je hier aan voor Proefstudern Informatiekunde

UvA Bachelordag

Twee keer per jaar organiseert de UvA de Bachelordag. Tijdens deze dag zijn er bij alle bacheloropleidingen voorlichtingsrondes en zijn er informatiemarkten op elke locatie. De opleiding Informatiekunde geeft voorlichting op de locatie Science Park 904. Hier kun je op dezelfde dag ook voorlichtingsrondes bezoeken van andere opleidingen van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. Handig, als je bijvoorbeeld nog twijfelt tussen Informatiekunde en Informatica of Kunstmatige Intelligentie. De eerstvolgende UvA Bachelordag is op 14 maart 2020.

Alles over de UvA Bachelordag

UvA Student voor een dag / meelopen

Wil je zelf ervaren hoe het is om Informatiekunde te studeren aan de UvA? Kom dan een dagje meelopen. Een student van de opleiding neemt jou mee naar een echt college, laat je de campus zien en beantwoordt al je vragen. Aanmelden voor UvA Student voor een dag kan tussen oktober en mei.

Alles over UvA Student voor een dag

Contact

  • Student Service Desk
    De Student Service Desk (onderdeel van Studenten Services) is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Student Service Desk.
Studentvoorlichters Informatiekunde 2019-2020
  • Studieadviseur
    Heb je meer persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je toelaatbaarheid of studeren met een functiebeperking, neem dan contact op met de studieadviseur van de bachelor Informatiekunde Brit Giesbertz.

Locatie

Het onderwijs van de bachelor Informatiekunde wordt gegeven op de locatie van de UvA Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op Amsterdam Science Park. 

Science Park 904
Science Park 904

Science Park 904
1098 XH Amsterdam