Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Media en cultuur
Opslaan in favorieten

Online open dag

Wil je weten of Media en cultuur echt bij je past? Neem deel aan toekomstige activiteiten en bekijk de video's die hieronder beschikbaar zijn.

Meet & Ask (opname)

Zie de opname van onze live Meet & Ask sessie van de Bachelorweek van oktober 2021, waarin de bachelor Media en cultuur in detail wordt uitgelegd.

Webinar Media en Cultuur

Hoe is het om Media en Cultuur te studeren aan de UvA? Welke onderwerpen en thema's staan centraal? Hoe is het programma opgebouwd? In deze Engelstalige video vertellen docenten en studenten je hier meer over.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

  • Wat kan ik na mijn studie doen?

    Na afronding van deze opleiding kun je een master doen of direct de arbeidsmarkt op. Lees meer op de pagina ‘Na je studie’.

  • Hoe vind ik een kamer en helpt de UvA daarbij?

    Het vinden van een kamer in Amsterdam is vaak lastig door de grote vraag naar studentenwoningen, maar door op tijd te beginnen en goed te zoeken lukt het op termijn meestal wel om iets te vinden. Veel studenten vinden een kamer via-via of via social media. Voor eerstejaars bachelorsstudenten die verder dan 40 kilometer van Amsterdam wonen is er een voorrangsregeling, waarmee zij de kans op het vinden van een kamer aanzienlijk vergroten.

Een dag uit het leven van...

In deze vlog laat onze internationale student Jang Kapgen zien hoe het is om een student bij Mediastudies te zijn.

Mette
Hi, ik ben Mette en ik wil je graag helpen! Heb je een vraag over deze opleiding? Stuur me een berichtje via Instagram!
Stel je vraag aan Mette