Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Rechtsgeleerdheid
Opslaan in favorieten

UvA Matching

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching verplicht als je je inschrijft voor een bachelor. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren. Zo test je jouw studiekeuze.

Inschrijven voor de bachelor

Je schrijft je in voor de bachelor via Studielink. Na je inschrijving via Studielink ontvang je een bericht met je UvAnetID, en kun je je via je persoonlijke Checklist-inschrijving zelf aanmelden voor UvA Matching.

Programma UvA Matching Rechtsgeleerdheid: woensdag 2 t/m 16 juni

De UvA Matching van Rechtsgeleerdheid bestaat uit een kennismaking met docenten en studenten, een online hoorcollege en een toets. Het precieze programma wordt in het voorjaar van 2022 bekendgemaakt.

Matching HBO-Rechten

Omdat jij als HBO-Rechten-student al een beeld hebt van wat deze studierichting precies inhoudt en wij ervan uitgaan dat jij bewust deze stap maakt, organiseren we voor alle propedeusestudenten van HBO-Rechten een aparte online matchingsbijeenkomst. Je ontvangt in mei een mail met meer informatie over de HBO-Rechten-bijeenkomst.

Bevestiging

Na aanmelding voor UvA Matching ontvang je hiervan een bevestiging. Aansluitend kun je meer informatie verwachten over de online matching.  Soms verdwijnt die e-mail in je spam-box, dus check die even als je niks ontvangen hebt.

Heb je een beperking?

Heb je een functiebeperking of een chronische ziekte waardoor je speciale voorzieningen nodig hebt, neem dan contact op met de opleiding. 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op of raadpleeg onze antwoorden op veelgestelde vragen.