Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English
Bachelor
Universitaire Pabo van Amsterdam
Opslaan in favorieten

Contact

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Universitaire Pabo van Amsterdam? Hieronder vind je alle contactmogelijkheden.

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA, bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven (via Studielink), studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Onderwijsbalie

Heb je specifieke vragen over de bacheloropleiding Onderwijswetenschappen, bijvoorbeeld over je toelaatbaarheid, dan kun je terecht bij de Onderwijsbalie van de afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen (POW). De onderwijsbalie kan je ook helpen bij het maken van een afspraak met een van de studieadviseurs.

Studentbegeleiders

De studentbegeleiders Paul Ruis en Esther Erents hebben een goed overzicht van de studiemogelijkheden binnen de opleidingen. Je kunt bij hen terecht voor onder andere:

  • inlichtingen over de diverse mogelijkheden binnen de opleiding;
  • advies bij individuele situaties zoals: topsport, functiebeperking, ziekte, combinatie studie/ werk, persoonlijke omstandigheden, studieproblemen bijvoorbeeld studietwijfel, (tijdelijk) stoppen of veranderen van opleiding.

Instagram

Wil je meer weten over de bachelor Universitaire Pabo van Amsterdam? Stuur dan een DM via Instagram aan een student die op dit moment de opleiding volgt. Zij kan je vertellen over haar ervaringen. 

Kiara, eerstejaars bachelorstudente Universitaire Pabo van Amsterdam
Stel je vraag aan eerstejaars studente Kiara. Zij helpt je graag verder met je studiekeuze.
Kiara, eerstejaars bachelorstudente Universitaire Pabo van Amsterdam
Stel je vraag aan tweedejaars studente Annemarijn. Zij helpt je graag verder met je studiekeuze.

Facebook

Like de Facebook-pagina van de universitaire Pabo van Amsterdam en blijf op de hoogte van al het nieuws in het vakgebied.

Campus

Deze studie is gevestigd op de Roeterseilandcampus (REC) van de Universiteit van Amsterdam.

Roeterseilandcampus - gebouw L

Nieuwe Achtergracht 129
1018 WS Amsterdam