Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Master
Psychologie: Klinische Ontwikkelingspsychologie (track)
Vergelijk

Contact

Vragen? Stel ze via onderstaande contactingangen.

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Central Student Service Desk

Onderwijsbalie / Education Desk Psychology 

Heb je een specifieke vraag over de aanmelding en selectie neem dan contact op met de onderwijsbalie van Psychologie. 

Studentvoorlichters

Wil je weten hoe het is om Psychologie te studeren aan de UvA? Check onze Instagram of stuur een DM (@uva_psychology) naar een van onze studenten. Zij kunnen je vragen beantwoorden, tips geven en meer vertellen over hun eigen ervaringen.

Studieadviseurs

Heb je een meer persoonlijke vraag over je toelaatbaarheid, wil je meer informatie over de mastertrack of heb je te maken met persoonlijke omstandigheden die je studie kunnen beïnvloeden? Neem dan contact op met de studieadviseur van de programmagroep Ontwikkelingspsychologie, dr. Jonathan Leipoldt. Je kunt hem bereiken op: klop-studieadviseur-fmg@uva.nl.

Campus

De Roeterseilandcampus is een van de vier open stadscampussen van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en ligt in het centrum van Amsterdam. De campus is de thuisbasis voor de faculteiten Economie en Bedrijfskunde, Maatschappij en Gedragswetenschappen en sinds 2017 ook de faculteit der Rechtsgeleerdheid.  
Meer informatie over deze campus