Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Waarom de Leergang Verzekeringsrecht?
Onderwijs van gedreven experts

Alle docenten werken in de verzekeringspraktijk

Certificering

De leergang Verzekeringsrecht is een registeropleiding

Naast het werk te volgen

De leergang Verzekeringsrecht is een deeltijdopleiding

72 PO-punten

Met deze leergang onderhoud je je professionele kennis en kunde

Voor wie is deze leergang bedoeld?

De Leergang Verzekeringsrecht is gericht op professionals in de verzekeringsbranche die hun kennisgebied willen verdiepen en verbreden. Instromende cursisten hebben een academische, bij voorkeur juridische vooropleiding met succes afgerond, zijn (goed) bekend met het verzekeringsrecht (titel 7.17 BW) en hebben minimaal 3 tot 4 jaar werkervaring. Het doorlopen van en het met goed gevolg afleggen van het examen van de Leergang Verzekeringsrecht levert een privaatrechtelijk beschermde titel op:

  • Certified Insurance Lawyer (CIL) voor advocaten;
  • Certified Insurance Law Expert (CILE) voor niet-advocaten

Lees meer over de titel CIL of CILE

Programma

De Leergang Verzekeringsrecht is een inhoudelijke en wetenschappelijke opleiding, die tevens praktijkgericht is. De aan de leergang verbonden docenten hebben tevens een positie in de verzekeringspraktijk. In 17 bijeenkomsten komt het brede spectrum van het verzekeringsrecht aan bod tijdens hoor- en werkcolleges.

Vraag de brochure aan van de Leergang Verzekeringsrecht

Modules
Copyright: Paul Schipper
Ik kan de opleiding van harte aanbevelen aan elke jurist, advocaat of andere professional die een goede basiskennis wenst te hebben van het verzekeringsrecht of op zoek is naar verbreding en verdieping Kimo Smits Lees meer reviews van oud-deelnemers

Docenten

Onze 25 docenten zijn allemaal specialisten op hun eigen terrein. Vrijwel iedere docent is gepromoveerd of bezig met een proefschrifttraject over het onderwerp waarover college wordt gegeven. De meeste docenten werken ook (gedeeltelijk) in de praktijk.

Lees meer over onze docenten

Interesse of alvast een plek reserveren?

Heb je interesse in de Leergang Verzekeringsrecht of in 1 van de modules? Of wil je alvast vrijblijvend een plek reserveren? Vul het formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen om je verder te informeren.