Bachelor Universitaire Pabo van Amsterdam

De Universitaire Pabo van Amsterdam is een gezamenlijke opleiding van de UvA en de HvA, die gericht is op het basisonderwijs in Amsterdam en andere grote steden. Na afronding van deze Academische Pabo ontvang je twee diploma's: de hbo bachelor leraar basisonderwijs (Bachelor of Education) en de WO bachelor Pedagogische wetenschappen (Bachelor of Science, BSc), vrij programma.Video wordt geladen..

Video: UPvA - Iets voor jou?
 

Wil je graag werken in het basisonderwijs én wil je een opleiding volgen op universitair niveau? Kies dan voor de Universitaire Pabo van Amsterdam. Wij bieden een uitdagend, geïntegreerd programma met een sterke koppeling tussen onderzoek en onderwijspraktijk. Het programma is speciaal voor de Universitaire Pabo van Amsterdam ontwikkeld in afstemming met het onderwijsveld. De theoretische kennis uit de vakken kun je direct in praktijk brengen tijdens je stage. Ook leer je in de praktijk onderzoek te doen.

Werken in het basisonderwijs

Ieder kind is uniek. Sommige kinderen hebben een speciale interesse in geschiedenis en anderen weten alles van de sterren. Sommigen treden regelmatig op als tolk voor hun ouders. Sommigen gedragen zich agressief of zijn teruggetrokken en maken nauwelijks contact. Door goed en effectief onderwijs krijgen al die kinderen de kans om zichzelf te ontwikkelen en hun talenten te ontplooien. Bij de Universitaire Pabo van Amsterdam leiden we academische leerkrachten op die kinderen het beste uit zichzelf laten halen, die onderzoek doen naar leren en leerresultaat en die de ambitie én het lef hebben om in die stadse omgeving het verschil te maken in het onderwijs.

Student Ruben Hebing

Ruben Hebing: "Ik wil meester worden omdat het gewoon een ontzettend leuk vak is, je er veel kinderen mee helpt en door onderwijs bijdraagt aan de toekomst van ons land. Al met al heb ik ontzettend veel plezier in het meester zijn."


Diploma
Pedagogische wetenschappen & Pabo
Type
Regulier onderwijs
Vorm
Voltijd
Studielast
240 EC, 48 maanden
Voertaal
Nederlands
Start
September
CROHO-code
56607

Gepubliceerd door  POWL