Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Deze website valt onder beheer van de UvA. Gebruik van deze website is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Het gebruik van deze website (hierna het ‘UvAweb’) betekent dat de gebruiker instemt met onderstaande disclaimer.

Aansprakelijkheid

De UvA kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op het UvAweb of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die op het UvAweb worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van het UvAweb. De UvA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden, waarnaar gelinkt wordt.

Auteursrecht

Op het UvAweb afgebeelde gegevens, waaronder maar niet uitsluitend begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken zijn in eigendom of licentie bij de UvA of gelieerde instellingen en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De (intellectuele) eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot het UvAweb.

Door bezoekers van het UvAweb ingezonden materiaal, in de vorm van onder meer Facebook- of Twitter-berichten, e-mails, foto’s, feedbackformulieren of andere reacties, kunnen door de UvA of gelieerde instellingen worden gebruikt ter verbetering of aanpassing van het UvAweb.

Het is de gebruiker van het UvAweb niet toegestaan de inhoud van het UvAweb te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de UvA of een van de gelieerde instellingen.