Kies je filters

Faculteiten
Resultaten: 1 - 18 van 18
  • 10 dec 2019
    Op weg naar nieuwe klinische toepassingen bij longziekten

10:00 | Promotie

Dhr. P. Brinkman promoveert op het proefschrift ‘Biomedical Engineering for Breathomics: Towards Clinical Application in Respiratory Diseases Biomarkers, Instruments and Technology Readiness Levels’.

• 10 dec 2019
    Gebruik van gezondheidszorg in transnationale context

12:00 | Promotie

Dhr. A. Şekercan promoveert op het proefschrift ‘Health Service Utilisation in a Transnational Context. Causes and Consequences among Dutch Residents with Turkish or Moroccan Backgrounds’.

• 11 dec 2019
    De oprichting van een nationaal revisiepanel voor Barrett-biopten

13:00 | Promotie

Mw. M.J. van der Wel promoveert op het proefschrift ‘What Makes an Expert Barrett’s Pathologist? Concordance and Pathologist Expertise Within a Digital Review Panel’.

• 12 dec 2019
    Meta-analyse van behandelingen uitgezaaide slokdarm- en maagkanker

10:00 | Promotie

Dhr. E. ter Veer promoveert op het proefschrift ‘Systematic Approach to Unify Evidence for Advanced Upper Gastrointestinal Cancer Treatment’.

• 12 dec 2019
    Ademanalyse voor diagnose longontsteking

12:00 | Promotie

Mw. P.M.P. van Oort promoveert op het proefschrift ‘Exhaled Breath Analysis for the Diagnosis of Pneumonia’.

• 13 dec 2019
    Naar een beter ontwerp van AdV-vectorvaccins

11:00 | Promotie

Mw. M. Vujadinovic promoveert op het proefschrift ‘Advances in the Design of Adenoviral Vectored Vaccines’.

• 13 dec 2019
    Behandeling van acuut coronair syndroom

12:00 | Promotie

Dhr. N.P.G. Hoedemaker promoveert op het proefschrift ‘Invasive and Pharmacological Treatment of Acute Coronary Syndrome’.

• 13 dec 2019
    Vochttoediening bij ernstig zieke kinderen met acute longproblemen

14:00 | Promotie

Mw. S.A. Ingelse promoveert op het proefschrift ‘Less is More. Fluids in Critically III Children with Acute Respiratory Failure’.

• 13 dec 2019
    Ontketen de zorg voor patiënten met een stroke

16:00 | Oratie

De zorg voor de groep patiënten met een voorbijgaand herseninfarct, herseninfarct en hersenbloeding - samen stroke genoemd - is door een toename in behandelopties de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Momenteel is ...

• 18 dec 2019
    Anemie bij intensive-carepatiënten

14:00 | Promotie

Mw. M. Boshuizen promoveert op het proefschrift ‘Modulating Iron Metabolism in Anemia of Inflammation in the Critically Ill’.

• 19 dec 2019
    Vloeistoftherapie op de intensive care

10:00 | Promotie

Mw. A. Smorenberg promoveert op het proefschrift ‘Optimising fluid therapy in intensive Care: Hypo- versus Hypervolaemia’.

• 19 dec 2019
    Optimalisatie van zorg in operatiekamer en intensive care

12:00 | Promotie

Dhr. L. Ball promoveert op het proefschrift ‘Optimizing Mechanical Ventilation, Lung Imaging and Intrapulmanory Drug Delivery in Operating Room and Intensive Care Unit Patients’.

• 19 dec 2019
    Beademing op de intensive care

14:00 | Promotie

Mw. F.D. Simonis promoveert op het proefschrift ‘Protective Ventilation and Classification in ICU Patients’.

• 20 dec 2019
    Functioneringsproblemen bij kinderen met hypermobiliteit

10:00 | Promotie

Dhr. M.C. Scheper promoveert op het proefschrift ‘Hypermobility Syndrome and Ehlers-Danlos Syndrome (Hypermobility Type). Unraveling the Concepts of Disability during Childhood’.

• 20 dec 2019
    Beeldvorming en behandeling van prostaatcarcinoom

11:00 | Promotie

Dhr. B.G. Muller promoveert op het proefschrift ‘Prerequisites for Patient-Tailored Treatment in Localized Prostate Cancer’.

• 20 dec 2019
    De rol van leeftijd bij acute longschade

12:00 | Promotie

Mw. L.R.A. Schouten promoveert op het proefschrift ‘The Impact of Age on the Acute Respiratory Distress Syndrome. From Bedside to Bench and Back’.

• 20 dec 2019
    Gezondheid van moeders en kinderen in Sub-Sahara-Afrika

13:00 | Promotie

Mw. D. Brals promoveert op het proefschrift ‘Maternal and Child Health in Sub-Saharan Africa within the Context of a Health System Intervention’.

• 20 dec 2019
    Pulmonaire activering bij longletsel en ARDS

14:00 | Promotie

Dhr. F.M. de Beer promoveert op het proefschrift ‘Pulmonary Complement Activation in Ventilator Induced Lung Injury and ARDS’.