Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to english

Hoogleraarsbenoemingen

Resultaten: 1 - 20 van 66
Resultaten: 1 - 20 van 66
 • Jeroen van de Ven (foto: Kirsten van Santen)
  Jeroen van de Ven benoemd tot hoogleraar Information, Communication, and Strategic Interaction
  9 jun 2021
  Dr. Jeroen van de Ven (1975) is benoemd tot hoogleraar Information, Communication, and Strategic Interaction aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA).
 • Thomas Buser. Foto: Kirsten van Santen
  Thomas Buser benoemd tot hoogleraar Behavioural Applied Microeconomics
  26 mei 2021
  Dr. Thomas Buser (1980) is benoemd tot hoogleraar Behavioural Applied Microeconomics aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA).
 • Ilker Birbil benoemd tot hoogleraar Artificial Intelligence & Optimisation Techniques for Business and Society
  27 jan 2021
  Prof. dr. Ilker Birbil (1973) is benoemd tot hoogleraar Artificial Intelligence & Optimisation Techniques for Business and Society aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA).
 • Joaquim dos Santos Gromicho benoemd tot hoogleraar Business Analytics
  15 dec 2020
  Pr. dr. Joaquim dos Santos Gromicho is benoemd tot hoogleraar Business Analytics aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA).
 • Dick den Hertog benoemd tot hoogleraar Operations Research
  29 jun 2020
  Prof. dr. ir. D. den Hertog is benoemd tot hoogleraar Operations Research aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA. Dick den Hertog richt zich als hoogleraar Operations Research op het ontwikkelen en ...
 • Shaul Shalvi
  Shaul Shalvi benoemd tot hoogleraar Behavioural Ethics
  9 jun 2020
  Dr. Shaul Shalvi (1978) is benoemd tot hoogleraar Behavioural Ethics aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA).
 • Neeltje van Horen, hoogleraar Financiële Economie
  8 apr 2020
  Dr. Neeltje van Horen (1974) is per 1 juli benoemd tot (deeltijd)hoogleraar Financiële Economie aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Van Horen combineert het ...
 • Antoon Pelsser, bijzonder hoogleraar Enterprise Risk Management
  25 mrt 2020
  Prof. dr. A.A.J. Pelsser (1968) is benoemd tot bijzonder hoogleraar Enterprise Risk Management aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA). De leerstoel is ingesteld vanwege de ...
 • Kroos, Peter, hoogleraar FEB
  Peter Kroos, hoogleraar Management Control
  20 mrt 2019
  Dr. P. Kroos is benoemd tot hoogleraar Management Control aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA).
 • Amsterdam Business School (ABS)hoogleraar Strategic Management & InnovationFEB
  Henk Volberda, hoogleraar Strategic Management & Innovation
  23 jan 2019
  Dhr. prof. dr. H.W. Volberda (1964) is benoemd tot hoogleraar Strategic Management & Innovation aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA). De leerstoel is onderdeel van de ...
 • Pacces, Alessio, professor FEB
  Alessio Pacces, hoogleraar Law and Finance
  7 jan 2019
  Dhr. prof. dr. A.M. Pacces (1971) is benoemd tot hoogleraar Law and Finance aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam.
 • Onderstal, Sander, hoogleraar FEB
  Sander Onderstal, hoogleraar Strategy & Markets
  27 aug 2018
  Dr. A.M. Onderstal (1973) is benoemd tot hoogleraar Strategy & Markets aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam.
 • Jan Bouwens (FEB-hoogleraar)
  Jan Bouwens, hoogleraar Managerial Accounting
  30 mei 2018
  Dhr. prof. dr. J.F.M.G. Bouwens (1962) is benoemd tot hoogleraar Managerial Accounting aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA).
 • Kanoulas, Evangelos, hoogleraar FEB
  Evangelos Kanoulas, hoogleraar Text Analytics & Information Retrieval for Business
  21 feb 2018
  Dr. E. Kanoulas (1980) is benoemd tot hoogleraar Text Analytics & Information Retrieval for Business aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam. Evangelos Kanoulas combineert de ...
 • Verbeeten, Frank, hoogleraar FEB, Accounting
  Frank Verbeeten, hoogleraar Accounting
  19 dec 2017
  Prof. dr. F.H.M. Verbeeten (1969) is per 1 januari 2018 benoemd tot hoogleraar Accounting aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA).
 • Belschak, Frank, hoogleraar FEB, Leadership & Change
  Frank Belschak, hoogleraar Leadership and Change
  7 jun 2017
  Dr. F.D. Belschak (1969) is benoemd tot hoogleraar Leadership and Change aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam.
 • Roos Lindgreen, Edo, hoogleraar ABS, Data Science in Auditing
  Edo Roos Lindgreen, hoogleraar Data Science in Auditing
  29 mrt 2017
  Dhr. dr. E.E.O. Roos Lindgreen (1965) is benoemd tot hoogleraar Data Science in Auditing aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hij combineert zijn hoogleraarschap met de ...
 • Borgman, Hans, hoogleraar FEB, Information Systems & Digital Business
  Hans Borgman, hoogleraar Information Systems & Digital Business
  9 mrt 2017
  Dhr. prof. dr. H.P. Borgman (1961) is benoemd tot hoogleraar Information Systems & Digital Business aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA).
 • Hinloopen, Jeroen, hoogleraar FEB, Industrial Organization
  Jeroen Hinloopen, hoogleraar Industrial Organization
  2 mrt 2017
  Dhr. prof. dr. J. Hinloopen (1968) is per februari benoemd tot hoogleraar Industrial Organization aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hij combineert zijn ...
 • Bas ter Weel, hoogleraar FEB, Economisch Onderzoek en Beleid
  Bas ter Weel, hoogleraar Economisch Onderzoek en Beleid
  17 okt 2016
  Dhr. prof. dr. B. ter Weel (1975) is per 1 oktober benoemd tot hoogleraar Economisch Onderzoek en Beleid aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Ter Weel combineert zijn ...