Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Bacheloropleidingen

Resultaten: 1 - 11 van 11
Resultaten: 1 - 11 van 11
 • Bachelor
  Bèta-gamma (Natural and Social Sciences) UvA
  Bèta-gamma (Natural and Social Sciences)
  Vraagstukken waarin de natuur- en menswetenschappen samenkomen. Kies een specialisatie en werk als team aan complexe problemen, zoals de digitalisering, gezondheid, duurzaamheid en rechtvaardigheid.
 • Bachelor
  Biologie
  Als student Biologie bestudeer je het leven op aarde op alle niveaus, van molecuul tot ecosysteem, en de samenhang daartussen. Je leert experimenteren en antwoorden bedenken op actuele vraagstukken.
 • Bachelor
  Biomedische wetenschappen
  Als student Biomedische wetenschappen leer je onderzoek doen naar de oorzaken van ziektes bij de mens en naar behandelmethodes om deze te bestrijden. Ook leer je hoe voorkomen kan worden dat mensen ziek worden.
 • Bachelor
  Future Planet Studies
  Vervuiling, klimaatverandering en schaarste aan hulpbronnen. Bij Future Planet Studies onderzoeken we oorzaken en mogelijke oplossingen. Verdiep je in het milieu, energie, voedsel en water. Duurzaamheid staat centraal.
 • Bachelor
  Informatica
  Als student Informatica leer je de uitgebreide mogelijkheden van de computer kennen én ontwikkelen: van software tot hardware en van chips tot quantumcomputer. Je combineert theorie met praktische vaardigheden.
 • Bachelor
  Informatiekunde
  Als student Informatiekunde gebruik je kennis uit de ICT, bedrijfskunde en sociale wetenschappen om tot innovatieve oplossingen voor mensen en organisaties te komen.
 • Bachelor
  Kunstmatige intelligentie
  Als student Kunstmatige intelligentie bestudeer en analyseer je intelligentie vanuit verschillende vakgebieden. Met deze kennis leer je zelf innovatieve, lerende computers en applicaties begrijpen, ontwikkelen en bouwen.
 • Bachelor
  Natuur- en Sterrenkunde
  Als student Natuur- en Sterrenkunde onderzoek je de wereld om ons heen: van hele kleine deeltjes, zoals atomen en quarks, tot de allergrootste structuren, van melkwegstelsels tot het zichtbare heelal.
 • Bachelor
  Psychobiologie
  Als student Psychobiologie bestudeer je de werking van het brein op alle niveaus: van molecuul tot de menselijke geest. Je leert hoe het zenuwstelsel en de hersenen zijn opgebouwd, hoe neuronen werken en wat de relatie i
 • Bachelor
  Scheikunde (Chemical Sciences)
  Als student Scheikunde verdiep je je in de structuur en eigenschappen van moleculen en leert nieuwe moleculen ontwerpen en maken in het lab. Zo kun je bestaande processen, materialen en producten verbeteren.
 • Bachelor
  Wiskunde
  Als student Wiskunde bestudeer je de wereld achter getallen en formules. Je bedenkt oplossingen voor wiskundige problemen door logisch redeneren en verbanden te leggen en door het herkennen van structuren en patronen.