Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Tijdens de Bachelorweek kom je alles te weten over onze bachelors en over de UvA. In de week van de online informatierondes krijg je inhoudelijke informatie over de studies, op de Open Campus dag kun je de sfeer proeven op de campussen van de UvA.  Je kunt je nu nog niet aanmelden maar laat je gegevens achter en ontvang een e-mail wanneer de inschrijving opent.

Tijdens de bachelorweek maak je kennis met de UvA en de opleidingen. De week bestaat uit twee verschillende onderdelen:

  • Online informatierondes: 15 t/m 22 november 2024
  • Open Campus Dag: 22 november 2024

Online informatierondes: verdiepende informatie over opleidingen

Wil je meer weten over de inhoud van een of meer opleidingen? Daarvoor kun je terecht bij de online informatierondes. Hierin vertellen docenten en studenten je onder andere uit welke vakken de opleiding bestaat, wat je gaat leren en hoe het onderwijs eruitziet. Ook kun je via de chat al je vragen stellen.

Open Campus Dag: sfeer proeven op de universiteit

Wil je weten of je je thuis voelt op de UvA? Op de Open Campus Dag kun je de sfeer komen proeven in Amsterdam. Je verkent de campus zelf of je volgt een rondleiding. Je browset langs onze studies op de studiemarkt en spreekt studenten over hun opleidingen en wat ze van de UvA vinden.

Let op: op de Open Campus Dag is er geen verdiepende informatie over de opleidingen. Daarvoor kun je terecht bij de online informatierondes.

Uitleg Bachelorweek
Wat ga je doen tijdens de Bachelorweek?

In deze video leggen we nog een keer kort uit wat de Open Campus Dag en de online informatierondes inhouden.