Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Bachelorweek: 15 t/m 22 maart 2024

Maak kennis met onze opleidingen en de UvA

Tijdens de Bachelorweek kom je alles te weten over onze bachelors en over de UvA. In de week van de Online informatiesessies krijg je inhoudelijke informatie over de studies, op de Open Campus dag kun je de sfeer proeven op de campussen van de UvA.

Tijdens de bachelorweek maak je kennis met de UvA en de opleidingen. De week bestaat uit twee verschillende onderdelen:

  • Online informatiesessies: vrijdag 15 t/m vrijdag 22 maart
  • Open Campus Dag: vrijdag 15 maart

Online informatiesessies: verdiepende informatie over opleidingen

Wil je meer weten over de inhoud van een of meer opleidingen? Daarvoor kun je terecht bij de online informatiesessies. Hierin vertellen docenten en studenten je onder andere uit welke vakken de opleiding bestaat, wat je gaat leren en hoe het onderwijs eruitziet. Ook kun je via de chat al je vragen stellen. Deze sessies vinden plaats via Zoom, van 15 tot en met 22 maart.

Open Campus Dag: sfeer proeven op de universiteit

Wil je weten of je je thuis voelt op de UvA? Op de Open Campus Dag op 15 maart kun je de sfeer komen proeven in Amsterdam. Je verkent de campus zelf of je volgt een rondleiding. Je browset langs onze studies op de studiemarkt en spreekt studenten over hun opleidingen en wat ze van de UvA vinden.

Let op: op de Open Campus Dag is er geen verdiepende informatie over de opleidingen. Daarvoor kun je terecht bij de online informatiesessies.