Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Master

UvA Masterweek

10-14 februari 2020

Weet jij al welke master je na je bachelor wilt volgen? Oriënteer je op je keuze tijdens de UvA Masterweek van 10-14 februari 2020.

Drie redenen om de Masterweek te bezoeken

  1. Je krijgt snel en eenvoudig alle belangrijke informatie over onze masteropleidingen.
  2. Masterstudenten vertellen over hun ervaringen; zij weten als geen ander voor welke keuze jij staat en geven je tips.
  3. Docenten en studieadviseurs vertellen je alle ins en outs over de toelating en over de mogelijkheden na de opleiding.

Kom ook naar het Kick-off event op maandag 10 februari

De Masterweek gaat feestelijk van start met een Kick-off event op de Roeterseilandcampus, op maandag 10 februari van 15.00 – 17.00 uur in de hal van REC E. Je kunt dan ‘speedcoachen’ met onze loopbaanadviseurs. En van al onze faculteiten zijn er studieadviseurs aanwezig om je persoonlijke tips te geven.

Programma en aanmelden

Bekijk het volledige programma van de UvA Masterweek en meld je aan voor de informatierondes. Ook voor en na de rondes kun je je laten informeren door docenten, studenten en studieadviseurs.

Programma UvA Masterweek

Aanmelden

Student Careers Centre

Voor begeleiding bij het kiezen van een master kun je altijd terecht bij de loopbaancoaches van het UvA Student Careers Centre. Je kunt ook contact opnemen met de opleiding van jouw keuze voor meer informatie.

Vragen?

Heb je vragen over de UvA Masterweek of over studeren aan de UvA in het algemeen? Stel ze dan aan de Central Student Service Desk.