Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Wist je dat er ruim 10.000 UvA-alumni buiten Nederland wonen? De UvA wil graag de band tussen alumni en de UvA en alumni onderling versterken, ook buiten Nederland. Daarom zijn er chapters in China, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten opgericht.

Lokale verbanden van UvA-alumni

Een chapter is een verband van UvA-alumni buiten Nederland, dat twee keer per jaar bijeenkomt voor een lezing of een netwerkborrel. UvA Alumni Ambassadors ondersteunen de chaptervoorzitters bij het organiseren van alumnibijeenkomsten. Daarnaast helpen ze UvA-medewerkers op voorlichtingsbeurzen in China, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De UvA koppelt ook regelmatig alumnibijeenkomsten aan werkbezoeken in Europese steden. 

Brussel

België

Chapter Brussel

London city

Verenigd Koninkrijk

Chapter Londen

New York

Verenigde Staten

Chapter New York

Op de hoogte blijven van activiteiten in jouw regio?

Geef je contactgegevens door.

Meer informatie?

Vragen over het internationale UvA-netwerk of wil je UvA alumni ambassador worden? Neem dan contact op met  Sonja van der Woude-Veldhuizen van Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds via alumni@uva.nl

Op de alumnibijeenkomsten buiten Nederland is de voertaal Engels. Dit geldt ook voor de communicatie over deze bijeenkomsten.