Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

V.A. (Vincent) Blum MSc

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
Fotograaf: Krijn Boom

Bezoekadres
 • Science Park 904
 • Kamernummer: C3.141
Postadres
 • Postbus 94214
  1090 GE Amsterdam
 • Profiel

  Sinds augustus 2019 ben ik onderdeel van het expertise-team Academische Vaardigheden en Studentgecentreerd Onderwijs (AV-SO). Binnen het team werk ik onder andere als docent Academische Vaardigheden en Programmeren. Daarnaast ontwikkel ik onderwijs en begeleid ik eerstejaarsstudenten als mentor. 

  Tijdens mijn studie Psychobiologie is bij mij een grote fascinatie voor moleculaire celbiologie ontstaan. In mijn master heb ik onderzoek gedaan naar nanobodies die binden aan de oncomodulerende US28 receptor. Deze receptor is aanwezig in het humane cytomegalovirus en speelt een rol bij de ontwikkeling van hersentumoren. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in bioinformatica en heb ik ervaring opgedaan in het analyseren en interpreteren van complexe biologische data met behulp van computationele methoden. In mijn afstudeerproject heb ik gewerkt aan een universele methode om bacteriële ribosome profiling data te analyseren.   

 • Expertise-team AV & SO
  Op de foto van links naar rechts: Vincent Blum, Jorg Brunner, Laura Lighaam, Ricardo Paap, Nina Scheres, Lisette Timmer en Tomas Meijer.

  Visie en Missie

  Het expertise-team Academische Vaardigheden en Studentgecentreerd Onderwijs is een team dat, in samenwerking met de onderzoeksinstituten, docenten en vakcoördinatoren, bijdraagt aan het ontwikkelen, ondersteunen en verzorgen van kwalitatief hoogwaardig, innovatief, en research instensief onderwijs.

  Binnen het team werken ervaren en gemotiveerde docenten met een wetenschappelijke achtergrond uit diverese onderzoeksvelden binnen de (medische) biologie.

  Door middel van onze expertise en passie voor onderwijs willen wij zo goed mogelijk bijdragen aan talentontwikkeling van de student.

   

  Leden van het team AV & SO

  Ricardo Paap Nina Scheres Lisette Timmer Tomas Meijer Jorg Brunner Laura Lighaam
 • Nevenwerkzaamheden
  Geen nevenwerkzaamheden