Demmenie, M., Woutersen, S., & Bonn, D. (2025). Ice Sintering by Sublimation and Condensation. Journal of Physical Chemistry Letters, 16(8), 2104-2109. https://doi.org/10.1021/acs.jpclett.5c00050
2023
Demmenie, M., Reus, L., Kolpakov, P., Woutersen, S., Bonn, D., & Shahidzadeh, N. (2023). Growth and Form of Rippled Icicles. Physical Review Applied, 19(2), Article 024005. https://doi.org/10.1103/PhysRevApplied.19.024005[details]
Wijnhorst, R., Demmenie, M., Jambon-Puillet, E., Ariese, F., Bonn, D., & Shahidzadeh, N. (2023). Author Correction: Softness of hydrated salt crystals under deliquescence. Nature Communications, 14, Article 1317. https://doi.org/10.1038/s41467-023-37124-5
Wijnhorst, R., Demmenie, M., Jambon-Puillet, E., Ariese, F., Bonn, D., & Shahidzadeh, N. (2023). Softness of hydrated salt crystals under deliquescence. Nature Communications, 14, Article 1090. https://doi.org/10.1038/s41467-023-36834-0[details]
Demmenie, M., Kolpakov, P., Nagata, Y., Woutersen, S., & Bonn, D. (2022). Scratch-Healing Behavior of Ice by Local Sublimation and Condensation. Journal of Physical Chemistry C, 126(4), 2179-2183. https://doi.org/10.1021/acs.jpcc.1c09590[details]
De UvA gebruikt cookies voor het meten, optimaliseren en goed laten functioneren van de website. Ook worden er cookies geplaatst om inhoud van derden te kunnen tonen en voor marketingdoeleinden. Klik op ‘Accepteren’ om akkoord te gaan met het plaatsen van alle cookies. Of kies voor ‘Weigeren’ om alleen functionele en analytische cookies te accepteren. Je kunt je voorkeur op ieder moment wijzigen door op de link ‘Cookie instellingen’ te klikken die je onderaan iedere pagina vindt. Lees ook het UvA Privacy statement.