Wu, W., Du, W., Gallego, R. P., Hellingwerf, K. J., van der Woude, A. D., & Branco Dos Santos, F. (2020). Using osmotic stress to stabilize mannitol production in Synechocystis sp. PCC6803. Biotechnology for Biofuels, 13, [117]. https://doi.org/10.1186/s13068-020-01755-3[details]
van der Woude, A. D., Perez Gallego, R., Vreugdenhil, A., Puthan Veetil, V., Chroumpi, T., & Hellingwerf, K. J. (2016). Genetic engineering of Synechocystis PCC6803 for the photoautotrophic production of the sweetener erythritol. Microbial Cell Factories, 15, [60]. https://doi.org/10.1186/s12934-016-0458-y[details]
Angermayr, S. A., van der Woude, A. D., Correddu, D., Kern, R., Hagemann, M., & Hellingwerf, K. J. (2015). Chirality Matters: Synthesis and Consumption of the d-Enantiomer of Lactic Acid by Synechocystis sp. Strain PCC6803. Applied and Environmental Microbiology, 82(4), 1295-1304. https://doi.org/10.1128/AEM.03379-15[details]
Borirak, O., de Koning, L. J., van der Woude, A. D., Hoefsloot, H. C. J., Dekker, H. L., Roseboom, W., de Koster, C. G., & Hellingwerf, K. J. (2015). Quantitative proteomics analysis of an ethanol- and a lactate-producing mutant strain of Synechocystis sp. PCC6803. Biotechnology for Biofuels, 8, [111]. https://doi.org/10.1186/s13068-015-0294-z[details]
Angermayr, S. A., van der Woude, A. D., Correddu, D., Vreugdenhil, A., Verrone, V., & Hellingwerf, K. J. (2014). Exploring metabolic engineering design principles for the photosynthetic production of lactic acid by Synechocystis sp. PCC6803. Biotechnology for Biofuels, 7, 99. https://doi.org/10.1186/1754-6834-7-99[details]
van der Woude, A. D., Angermayr, S. A., Puthan Veetil, V., Osnato, A., & Hellingwerf, K. J. (2014). Carbon sink removal: Increased photosynthetic production of lactic acid by Synechocystis sp. PCC6803 in a glycogen storage mutant. Journal of Biotechnology, 184, 100-102. https://doi.org/10.1016/j.jbiotec.2014.04.029[details]
De UvA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken voor het functioneren, meten en optimaliseren van de website. Ook worden er cookies geplaatst om bijv. YouTube filmpjes te kunnen tonen en voor marketingdoeleinden. Deze laatste categorie betreffen de tracking cookies. Uw internetgedrag kan worden gevolgd door middel van deze tracking cookies. Door op “Accepteer alle cookies” te klikken gaat u hiermee akkoord. Lees ook het UvA Privacy statement
Noodzakelijk
Cookies noodzakelijk voor het basisfunctioneren van de website. Deze cookies worden bijvoorbeeld ingezet om het inloggen voor studenten en medewerkers mogelijk te maken.
Noodzakelijk & Optimalisatie
Cookies die worden geplaatst om anoniem gegevens te verzamelen over het gebruik van de website om deze te verbeteren.
Noodzakelijk & Optimalisatie & Marketing
Cookies die in staat stellen bezoekers te volgen en van gepersonaliseerde advertenties te voorzien. Externe advertentienetwerken verzamelen individuele gegevens over internetgedrag. Selecteer deze categorie om YouTube video's te kunnen kijken.