Wu, W., Du, W., Gallego, R. P., Hellingwerf, K. J., van der Woude, A. D., & Branco Dos Santos, F. (2020). Using osmotic stress to stabilize mannitol production in Synechocystis sp. PCC6803. Biotechnology for Biofuels, 13, Article 117. https://doi.org/10.1186/s13068-020-01755-3[details]
van der Woude, A. D., Perez Gallego, R., Vreugdenhil, A., Puthan Veetil, V., Chroumpi, T., & Hellingwerf, K. J. (2016). Genetic engineering of Synechocystis PCC6803 for the photoautotrophic production of the sweetener erythritol. Microbial Cell Factories, 15, Article 60. https://doi.org/10.1186/s12934-016-0458-y[details]
Angermayr, S. A., van der Woude, A. D., Correddu, D., Kern, R., Hagemann, M., & Hellingwerf, K. J. (2015). Chirality Matters: Synthesis and Consumption of the d-Enantiomer of Lactic Acid by Synechocystis sp. Strain PCC6803. Applied and Environmental Microbiology, 82(4), 1295-1304. https://doi.org/10.1128/AEM.03379-15[details]
Borirak, O., de Koning, L. J., van der Woude, A. D., Hoefsloot, H. C. J., Dekker, H. L., Roseboom, W., de Koster, C. G., & Hellingwerf, K. J. (2015). Quantitative proteomics analysis of an ethanol- and a lactate-producing mutant strain of Synechocystis sp. PCC6803. Biotechnology for Biofuels, 8, Article 111. https://doi.org/10.1186/s13068-015-0294-z[details]
Angermayr, S. A., van der Woude, A. D., Correddu, D., Vreugdenhil, A., Verrone, V., & Hellingwerf, K. J. (2014). Exploring metabolic engineering design principles for the photosynthetic production of lactic acid by Synechocystis sp. PCC6803. Biotechnology for Biofuels, 7, 99. Advance online publication. https://doi.org/10.1186/1754-6834-7-99[details]
van der Woude, A. D., Angermayr, S. A., Puthan Veetil, V., Osnato, A., & Hellingwerf, K. J. (2014). Carbon sink removal: Increased photosynthetic production of lactic acid by Synechocystis sp. PCC6803 in a glycogen storage mutant. Journal of Biotechnology, 184, 100-102. Advance online publication. https://doi.org/10.1016/j.jbiotec.2014.04.029[details]
De UvA gebruikt cookies voor het meten, optimaliseren en goed laten functioneren van de website. Ook worden er cookies geplaatst om inhoud van derden te kunnen tonen en voor marketingdoeleinden. Klik op ‘Accepteren’ om akkoord te gaan met het plaatsen van alle cookies. Of kies voor ‘Weigeren’ om alleen functionele en analytische cookies te accepteren. Je kunt je voorkeur op ieder moment wijzigen door op de link ‘Cookie instellingen’ te klikken die je onderaan iedere pagina vindt. Lees ook het UvA Privacy statement.