Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Vanaf april wordt De Goede Gesprekken, de podcast waarin decaan Marieke de Goede in gesprek gaat met mensen in en rondom de faculteit, ook live geprogrammeerd. Een goed gesprek op locatie en toegankelijk voor bezoekers. Deze eerste editie staat in het teken van de tentoonstelling 'Cross-Pollinations: Art and the Petunia Collection' in VOX-POP, waarbij FNWI-decaan Peter van Tienderen en FGw-onderzoekers Gaston Franssen en Kasia Lech aanschuiven om te praten over kruisbestuivingen en interdisciplinariteit tussen verschillende takken van wetenschap. Voor lunch wordt gezorgd.
Kerngegevens van evenement Meld je aan voor De Goede Gesprekken Live
Datum
6 april 2023
Tijd
12:00 -12:45
Locatie
BG 3
Ruimte
VOX-POP

Je kunt je hieronder aanmelden voor de eerste Goede Gesprekken Live. In verband met de catering horen we graag of je meeluncht.

Cross-Pollinations: Art and the Petunia Collection

De eerste editie van De Goede Gesprekken Live: Kruisbestuivingen en interdisciplinariteit in de wetenschap is onderdeel van het publieksprogramma van de tentoonstelling Cross-Pollinations: Art and the Petunia Collection die van 30 maart tot en met 13 april te zien is bij VOX-POP. De tentoonstelling is gebaseerd op artistiek onderzoek en verkent de permeabele grenzen tussen geesteswetenschappen en natuurwetenschappen, discours en materie, en planten- en mensenwereld. Cross-Pollinations maakt deel uit van een samenwerking tussen de FGw en de FNWI en omvat een digitaal platform en een fysieke tentoonstelling. De tentoonstelling in VOX-POP is op werkdagen te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur.

BG 3

Ruimte VOX-POP
Binnengasthuisstraat 9
1012 ZA Amsterdam