Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Inga Marie Freund, Gaby Lunansky en Luisa Solms pitchen met succes hun onderzoek voor de UvA 3MT-finale. De 3MT-competitie, ontwikkeld door de University of Queensland, is een jaarlijkse competitie die op meer dan 900 universiteiten in meer dan 85 landen over de hele wereld wordt gehouden. Deelnemers worden uitgedaagd om hun promotieonderzoek in slechts drie minuten te presenteren aan een niet-gespecialiseerd publiek. Op 8 september 2022 wordt de winnaar van de UvA-finale bekend gemaakt.

Tussen april en juni trainden promovendi Inga Marie Freund, Gaby Lunansky en Luisa Solms van de Faculteit Maatschappij en Gedrag hun pitch en namen een video op. Zij zijn door een facultaire jury geselecteerd om deel te nemen aan de UvA-finale. In deze finale nemen zij het op tegen 12 promovendi van andere UvA-faculteiten. De winnaar wordt op 8 september bekend gemaakt en doet mee aan de wereldwijde 3MT-competitie. Benieuwd naar de pitches van onze promovendi?

Emotionele herinneringen

Inga Marie onderzoekt emotionele herinneringen en hoe deze mentale problemen kunnen beïnvloeden.

Dagelijks gedrag en mentale gezondheid

Gaby Lunansky ontwikkelt nieuwe wetenschappelijke modellen rond mentale gezondheid en kijkt naar alledaagse gedragingen en situaties om te begrijpen hoe mensen depressief worden

Welzijn van promovendi

Luisa Solms onderzoekt hoe het welzijn van promovendi kan worden verbeterd met een focus op de kracht van zelfcompassie.