Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

De feestdagen staan voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: gezellig met z’n allen tafelen! Help ons ervoor te zorgen dat alle Amsterdammers tijdens de feestdagen én daarna genoeg eten op tafel kunnen zetten en doneer aan de Voedselbank!

De afgelopen zes jaar heeft de Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen elke jaar een actie georganiseerd voor de Voedselbank Amsterdam. Door geld en voedsel te doneren in December, hopen we zo ons steentje bij te dragen aan mooie feestdagen voor alle Amsterdammers. Dit zouden we niet kunnen doen zonder jouw hulp!

Net als vorig jaar organiseren we dit jaar een Voedselbankactie die volledig online is. Door te doneren kun je de Voedselbank helpen met het aanschaffen van voedselpakketten. Doneren kan eenvoudig via de QR-codes op deze webpagina.

Om de actie nog succesvoller te maken, kunnen de QR-codes gebruikt worden door iedereen. Voel je dus vrij om deze webpagina met anderen te delen – we gaan ervoor om het record van vorig jaar van €4.280 te verbreken!

De Voedselbank heeft jouw hulp hard nodig

De Voedselbank Amsterdam is een stichting die met hulp van meer dan 400 vrijwilligers voedselpakketten maakt voor meer dan 4.500 Amsterdammers per week. Hoewel het aantal klanten van de Voedselbank sinds begin 2020 met ruim 25% is gestegen, is tegelijkertijd het aanbod van (gezond) voedsel afgenomen. Daarnaast is de energierekening van de Voedselbank het laatste halfjaar verviervoudigd. De Voedselbank kan dus alle hulp gebruiken!

Hoe kan je helpen?

De Voedselbank heeft dringend geld nodig waarmee voedselpakketten gekocht kunnen worden. Met jouw geld kan de Voedselbank:

  • een voedselpakket samenstellen voor 1-2 personen (10,-)
  • een voedselpakket samenstellen voor 3-4 personen (20,-)
  • een voedselpakket samenstellen voor > 7 personen ( 50,-)

Heel hartelijke dank voor je donatie, namens de Voedselbank Amsterdam!

Donatie 50 euro

donatie 50 euro
Doneer 50 euro via deze link

Donatie 20 euro

donatie 20 euro
Doneer 20 euro via deze link

Donatie 10 euro

donatie 10 euro
Doneer 10 euro via deze link