Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

De Voedselbankactie is in volle gang en tot nu toe hebben we €400,- ingezameld dankzij iedereen die gedoneerd heeft. Met dit geld kunnen we ongeveer 200 Amsterdammers van eten voorzien. Dit is fantastisch, maar als we het record van vorig jaar willen verbreken, zijn we er nog niet. Ook helpen om te zorgen dat alle Amsterdammers tijdens de feestdagen én daarna genoeg eten op tafel kunnen zetten? Doneer nu!

De afgelopen zes jaar heeft de Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen elke jaar een actie georganiseerd voor de Voedselbank Amsterdam. Door geld en voedsel te doneren in December, hopen we zo ons steentje bij te dragen aan mooie feestdagen voor alle Amsterdammers. Dit zouden we niet kunnen doen zonder jouw hulp!

Net als vorig jaar organiseren we dit jaar een Voedselbankactie die volledig online is. Door te doneren kun je de Voedselbank helpen met het aanschaffen van voedselpakketten. Doneren kan eenvoudig via de QR-codes op deze webpagina.

Om de actie nog succesvoller te maken, kunnen de QR-codes gebruikt worden door iedereen. Voel je dus vrij om deze webpagina met anderen te delen – we gaan ervoor om het record van vorig jaar van €4.280 te verbreken!

De Voedselbank heeft jouw hulp hard nodig

De Voedselbank Amsterdam is een stichting die met hulp van meer dan 400 vrijwilligers voedselpakketten maakt voor meer dan 4.500 Amsterdammers per week. Hoewel het aantal klanten van de Voedselbank sinds begin 2020 met ruim 25% is gestegen, is tegelijkertijd het aanbod van (gezond) voedsel afgenomen. Daarnaast is de energierekening van de Voedselbank het laatste halfjaar verviervoudigd. De Voedselbank kan dus alle hulp gebruiken!

Hoe kan je helpen?

De Voedselbank heeft dringend geld nodig waarmee voedselpakketten gekocht kunnen worden. Met jouw geld kan de Voedselbank:

  • een voedselpakket samenstellen voor 1-2 personen (10,-)
  • een voedselpakket samenstellen voor 3-4 personen (20,-)
  • een voedselpakket samenstellen voor > 7 personen ( 50,-)

Heel hartelijke dank voor je donatie, namens de Voedselbank Amsterdam!

Donatie 50 euro

Donatie 20 euro

Donatie 10 euro