Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Een taal studeren

Je kunt aan de UvA kiezen uit een breed aanbod van talen. Je kunt een volledige bacheloropleiding volgen in een groot deel van deze talen. Binnen sommige bacheloropleidingen is het leren van een andere taal een vast onderdeel van het programma (bijvoorbeeld Europese studies of Linguistics). Het is ook zeker mogelijk om een taal te leren als aanvulling op een andere bachelor. Je kiest dan bijvoorbeeld voor een minor of losse taalverwervingsvakken binnen je keuzeruimte. Het leren van een taal biedt je in de toekomst extra kansen op de arbeidsmarkt.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact op via de mail:

talen@uva.nl

Talen in het nieuws Meer nieuws
10 december 2019
Oost-Europa-onderzoeker Artemy Kalinovsky is een van de zeven UvA-wetenschappers die een Consolidator Grant van de European Research Council (ERC) toegekend hebben gekregen. De prestigieuze subsidie is ...
5 december 2019
Dr. Astrid Surmatz promoveerde in 1997 aan de Universiteit van Göttingen op een proefschrift over de literaire receptie- en verspreidingsgeschiedenis van de figuur van Pippi Langkous uit het werk van Astrid Lindgren.
3 december 2019
Universitair docent Russische en Slavische studies Jenny Stelleman neemt op donderdag 12 december na 40 jaar afscheid van de Universiteit van Amsterdam.