Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Talen aan de UvA

Je kunt aan de UvA kiezen uit een breed aanbod van talen. Dit aanbod is uniek in Nederland. Het leren van een taal biedt je in de toekomst extra kansen op de arbeidsmarkt.

Onderwijsaanbod

Ben je geïnteresseerd in talen en culturen? De UvA heeft een ruim onderwijsaanbod op het gebied van taal, cultuur- en regiostudies.

Talen aan de UvA
Een taal studeren aan de UvA

Hoe ervaren studenten hun talenstudie aan de UvA? Ontdek het in 3 minuten. Durf je te onderscheiden, durf te kiezen voor taal. Je krijgt er een wereld bij.

Talen aan de UvA

Je kunt aan de UvA kiezen uit een breed aanbod van talen. Je kunt een volledige bacheloropleiding volgen in een groot deel van deze talen. Binnen sommige bacheloropleidingen is het leren van een andere taal een vast onderdeel van het programma (bijvoorbeeld Europese studies of Linguistics). Het is ook zeker mogelijk om een taal te leren als aanvulling op een andere bachelor, bijvoorbeeld als minor of losse taalverwervingsvakken binnen je keuzeruimte.

Uniek in Nederland: dubbele major

Aan de UvA heb je als student in de taal-, cultuur- en regiostudies de mogelijkheid om naast je bachelor (180 EC) een tweede talenmajor te volgen (72 EC). Deze tweede major versterkt het interdisciplinaire karakter van je opleiding en geeft je een voorsprong op de arbeidsmarkt. De mogelijkheid van een tweede talenmajor is uniek in Nederland. Je rondt je opleiding in vier jaar af.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de Onderwijsbalie.