Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Zaalreservering Aula of Agnietenkapel

U wilt de Aula of Agnietenkapel huren voor een evenement? We ontvangen graag informatie over uw gewenste reservering. Het invullen van dit formulier telt niet als een definitieve reservering. Dit is pas het geval wanneer wij een bevestiging via de mail sturen.

Let op! Dit formulier is niet bedoeld voor promotie reserveringen / This form is not intended for PhD defence reservations.

Wat? De Aula (Singel 411) en Agnietenkapel (Oudezijds Voorburgwal 231) zijn twee representatieve UvA ruimtes in de binnenstad. Ze kunnen gebruikt worden voor o.a. lezingen, symposia en diploma-uitreikingen.

Waar? Aula of Agnietenkapel? De Aula is beschikbaar voor minimaal 100 en maximaal 500 personen, de Agnietenkapel minimaal 30 en maximaal 90 personen.

Wanneer?

In verband met academische plechtigheden, onderwijs en kerk is de Aula zeer beperkt beschikbaar, en in ieder geval niet beschikbaar op:

  • Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag overdag
  • Zondag

De Agnietenkapel is niet beschikbaar op:

  • Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag overdag

Hoeveel? De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal bezoekers, de benodigde beveiliging en techniek. Wij kunnen pas een indicatie geven wanneer wij o.a. een tijdsschema hebben ontvangen. Als uw reservering definitief wordt zullen we hierover contact met u opnemen.

Lees voor het invullen van het formulier de voorwaarden en tarieven voor meer informatie over de kosten. Wanneer u het reserveringsformulier invult en opstuurt, bevestigt u dat u kennis heeft genomen van de voorwaarden en tarieven van de desbetreffende locatie. 

Wie doet wat? Wij beheren de agenda en regelen de facilitaire services maar ondersteunen zelf niet tijdens het evenement. Heeft u behoefte aan meer begeleiding? Maak dan uw reservering via de afdeling Evenementen en congressen van Bureau Communicatie.