Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Blijf in contact met de UvA - informatie voor alumni

Na je afstuderen blijven we graag met je in contact! Zo wisselen we kennis uit en leren we van elkaar. Lees hieronder meer over hoe de UvA in contact blijft met jou als alumnus.

Website

Op uva.nl/alumni vind je informatie voor en over alumni. Denk aan de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV), evenementen en achtergrondverhalen. 

Nieuwsbrief

De alumninieuwsbrief bevat nieuws, interviews, activiteiten en personalia. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet of is je e-mailadres gewijzigd? Geef je gegevens aan ons door

SPUI magazine

SPUI is het digitale magazine voor, door en over alumni van de UvA. SPUI is gratis en verschijnt vier keer per jaar.

Ontvang je SPUI nog niet per mail of is jouw e-mailadres gewijzigd? Stuur een e-mail naar spui@uva.nl met jouw e-mailadres.

Universiteitsdag

De Universiteitsdag is hét jaarlijkse evenement voor alumni, medewerkers en relaties van de UvA. Op de Universiteitsdag wordt de AUV-alumnusprijs uitgereikt en ontmoet je andere alumni. 

Social media

Kringen

De vele alumnikringen bieden alumni de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het vakgebied. Ook vormt het een netwerk waar vak- en studiegenoten elkaar en oud-docenten kunnen ontmoeten. De kringen organiseren diverse activiteiten voor hun leden, waaronder lezingen, debatten, netwerkborrels en excursies.

Chapters

Woon je buiten Nederland? Laat ons weten waar je woont zodat wij je op de hoogte kunnen houden van evenementen bij jou in de buurt. In België, China (Beijing en Shanghai), Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten (New York, San Francisco en Washington D.C.)  zijn internationale chapters opgericht. Hier worden geregeld evenementen georganiseerd.

Bekijk de internationale chapters 

Contactgegevens

Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds, Universiteit van Amsterdam

  • E-mailadres: alumni@uva.nl
  • Bezoekadres: Spui 21, 1012 WX Amsterdam, Nederland
  • Postadres: Postbus 94325, 1090 GH Amsterdam, Nederland