Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Het succes van de UvA valt of staat met onze medewerkers, met hun kennis, talenten en motivatie. Dit betekent dat de universiteit zich moet en wil inzetten om werken bij de UvA zo aantrekkelijk, uitdagend en veilig mogelijk te maken. Om in de toekomst als universiteit betekenisvol te kunnen blijven voor alle medewerkers van de UvA, heeft HRM de ambities uit het UvA Instellingsplan 2021-2026 ‘Inspiring Generations’ uitgewerkt in een HR Manifest.

In het HR Manifest staat de toekomst van werken bij de UvA centraal. Robert Grem, directeur HRM: 'We zijn tot het manifest gekomen met behulp van een designmethode. Een vernieuwend en inspirerend proces, waarbij we met een breed samengestelde groep vertegenwoordigers uit de UvA hebben nagedacht over de toekomst van werken aan de UvA.  Centraal hierbij stond de vraag welke ontwikkelingen er binnen én buiten de UvA op ons afkomen en hoe we daar op moeten reageren als we ons talent willen behouden en nieuw talent willen blijven aantrekken. Dit heeft geleid tot een krachtig manifest dat het kompas zal vormen voor het HR beleid in de komende jaren.'

Benieuwd naar het HR Manifest in een notendop? Bekijk de animatie

UvA HR Manifest animatie januari 2023

HR Programma

Op basis van het manifest is in samenwerking met de faculteiten en diensten het HR Programma 2022-2026 opgesteld. Hierin kun je in 15 heldere doelstellingen zien op welke terreinen de UvA haar werkgeverschap versterkt en vernieuwt.

Download