Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De UvA heeft een eigen platform voor interactieve beleidsvorming gelanceerd. Om zo bijvoorbeeld bij te dragen aan het aanscherpen van een beleidsstuk of het ontwikkelen van een plan. Middels dit platform kun je niet meebeslissen, maar wel meedenken. Daarom: Denk mee met de UvA.

De UvA wil studenten en medewerkers meer betrekken bij besluiten en onderwerpen die iedereen of een bepaald gedeelte van de universiteit aangaan. Inmiddels is dat bij verschillende gelegenheden gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan het Allocatiemodel en de huisvesting van de Universiteitsbibliotheek. Tot nu toe ontbrak het echter aan een eigen platform waar dat op een interactieve manier kan. Daarom hebben we een eigen platform gelanceerd voor interactieve beleidsvorming, om zo bijvoorbeeld bij te dragen aan het aanscherpen van een beleidsstuk of het ontwikkelen van een plan.

Registreer je eenmalig

De reacties die op dit platform achtergelaten worden, zijn alleen zichtbaar voor medewerkers en studenten. Omdat transparantie een belangrijk uitgangspunt is van het platform, kun je niet anoniem reageren. Daarom moeten alle gebruikers zich eenmalig registreren met hun @uva.nl, @amc.uva.nl, @acta.uva.nl of @student.uva.nl emailadres. Studenten die een ander e-mailaccount gebruiken, kunnen zich registreren met het e-mailadres dat bij de UvA bekend is en dat gekoppeld is aan het studentnummer.

Om te registreren ga je naar denkmee.uva.nl en klik je op de knop ‘registreer’. Nadat je je geregistreerd hebt, ontvang je een mail om een wachtwoord in te stellen. Vervolgens kun je inloggen op het platform.

Op de pagina 'Actuele projecten' staat het overzicht van onderwerpen waarop momenteel input gegeven kan worden. De pagina 'Archief' biedt een overzicht van projecten waarvan de reactietermijn verstreken is.

Vragen?

Opmerkingen of vragen over het platform kun je sturen naar internecommunicatie@uva.nl.