Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Uitnodiging universitaire debatmarathon COR - CSR

Geachte collega,

De universitaire debatmarathon georganiseerd door COR en CSR is donderdag 19 maart van start gegaan met een debat over de UvA bestuursstructuur en -cultuur. CvB-leden hebben toegezegd minder te zullen ‘uitleggen’ en meer in gesprek te gaan met studenten en medewerkers. Ze hebben gehoor gegeven aan de roep om een onafhankelijke commissie die de financiën van de universiteit gaat doorlichten, met name de gelden die gemoeid zijn met huisvestingsprojecten. Het tweede debat ging dan ook over Financiën en huisvesting. Onderwerp van het derde debat was Personeelsbeleid, dat van het vierde debat Onderwijs en Onderzoek. Debat gemist? Bekijk het hier terug. 

Het vijfde debat gaat over Rendement versus kwaliteit. Aangezien dit onderwerp verder reikt dan alleen de UvA, zullen zowel Dymph van den Boom, rector en waarnemend collegevoorzitter van de UvA, als Jet Bussemaker, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, aanwezig zijn. 

Tijd en Plaats: donderdag 23 april om 18:30 in de hal van het Maagdenhuis, Spui 21, 1012 WX Amsterdam. Er is beperkt plek, dus vol=vol. Of bekijk het debat hier live.

Voertaal: Nederlands, maar vragen en opmerkingen mogen in het Engels gesteld worden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de COR via cor@uva.nl.

Wij hopen op uw komst!

Radboud Winkels, voorzitter COR

 

Factsheets voor het debat over personeelsbeleid: