Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Aanmelden voor een minor

Faculteit der Geesteswetenschappen

Vanaf 12 mei 2022 om 8.00 uur kun je je aanmelden voor een minor aan de Faculteit der Geesteswetenschappen in het studiejaar 2022-2023. Volg het stappenplan op de onderstaande pagina om je aan te melden voor een minor. De aanmelding sluit op 24 juni, of eerder als het maximum aantal deelnemers van de minor is bereikt.

Volg het onderstaande stappenplan om je aan te melden.

1. Inschrijven in Studielink

Ben je UvA-student? Zorg dan dat je in Studielink bent (her)ingeschreven bij de UvA voor het studiejaar 2022-2023. Dit kan vanaf maandag 9 mei 2022. Lees hier meer over herinschrijving.

Studenten van buiten de UvA moeten zich via Studielink registreren als bijvakstudent aan de UvA. Bekijk hier voor welke opleiding je je als bijvakstudent moet inschrijven en hoe dit in zijn werk gaat.

2. Aanmelden voor de minor

De minors hebben een beperkte capaciteit en plaatsing in een minor geschiedt op volgorde van inschrijving. Wees er dus op tijd bij, want hoe sneller je je inschrijft, hoe meer kans je maakt.

Vanaf 12 mei 2022 kun je je aanmelden voor een minor in het studiejaar 2022-2023. De aanmelding sluit op 24 juni, of eerder als het maximum aantal deelnemers van de minor is bereikt. 

Helaas is inmiddels voor een groot minors het maximum aantal deelnemers bereikt. Deze minors vind je niet meer in het aanmeldformulier. Indien er plaatsen vrijkomen, wordt er op 15 augustus vanaf 8.00 uur een naplaatsronde georganiseerd. Als je hierin geïnteresseerd bent, laat dan je gegevens achter en we houden je op de hoogte.

3. Aanmelden voor de minorvakken

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, ontvang je binnen vijf werkdagen per e-mail een bericht over plaatsing. Als je bent toegelaten tot de minor, is het nog wel nodig om je aan te melden voor de afzonderlijke vakken van de minor. Je plaatsing in de vakken is gegarandeerd als je bent toegelaten tot de minor en je je voor de vakken aanmeldt tijdens de vakaanmeldperiode.

Afmelden voor de minor

Als je besluit de minor toch niet te gaan volgen of af te maken, geef dat dan altijd door aan de Onderwijsbalie. Als je al vakken hebt behaald dan blijven de studiepunten geldig. Als je de vakken wil laten meetellen in je programma, neem dan contact op met de Onderwijsbalie of examencommissie van je hoofdopleiding.