Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Volg het stappenplan op de onderstaande pagina om je aan te melden voor een minor in studiejaar 2024-2025. Aanmelden voor een minor is mogelijk vanaf dinsdag 14 mei 2024 om 8.00 uur. De aanmelding sluit om 17 juni om 13.00 uur.

Volg het onderstaande stappenplan om je aan te melden.

1. Inschrijven in Studielink

Je kunt je alleen aanmelden voor een minor met een geldig studentennummer (UvAnetID) van de UvA.

Ben je UvA-student? Zorg dan dat je in Studielink bent heringeschreven bij de UvA voor het studiejaar 2024-2025. Dit kan vanaf maandag 6 mei 2024. Lees hier meer over herinschrijving.

Studenten van buiten de UvA moeten zich via Studielink registreren als bijvakstudent aan de UvA. Bekijk hier voor welke opleiding je je als bijvakstudent moet inschrijven en hoe dit in zijn werk gaat.

Zorg dat je je tijdig bij Studielink (her)inschrijft of registreert. Zo weet je zeker dat je bij de start van de minoraanmelding over een geldig studentennummer (UvAnetID) beschikt.

2. Aanmelden voor de minor

De minors hebben een beperkte capaciteit en plaatsing in een minor geschiedt op volgorde van inschrijving. Wees er dus op tijd bij, want hoe sneller je je inschrijft, hoe meer kans je maakt.

De aanmelding voor een minor in het studiejaar 2024-2025 start op dinsdag 14 mei om 8.00 uur en sluit op maandag 17 juni om 13.00 uur.

Verschillende minors hebben inmiddels het maximum aantal studenten bereikt. Voor een beperkt aantal minors komt in augustus nog een na-aanmelding. Wil je hier een seintje over krijgen of wil je in het studiejaar 2025-2026 een minor gaan volgen? Laat dan je gegevens achter.

3. Aanmelden voor de minorvakken

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, ontvang je binnen vijf werkdagen per e-mail een bericht over plaatsing. Als je bent toegelaten tot de minor, is het nog wel nodig om je aan te melden voor de afzonderlijke vakken van de minor. Je plaatsing in de vakken is gegarandeerd als je bent toegelaten tot de minor en je je voor de vakken aanmeldt tijdens de vakaanmeldperiode.

Afmelden voor de minor

Als je besluit de minor toch niet te gaan volgen of af te maken, geef dat dan altijd door aan de Onderwijsbalie. Als je al vakken hebt behaald dan blijven de studiepunten geldig. Als je de vakken wilt laten meetellen in je programma, neem dan contact op met de Onderwijsbalie of examencommissie van je hoofdopleiding.