Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Mohcine Ouass is sinds 26 augustus 2022 lid van de Raad van Toezicht van de Universiteit van Amsterdam. Hij is door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap benoemd tot 26 augustus 2026. Ouass is lid van de Auditcommissie van de Raad van Toezicht.
Mohcine Ouass

Mohcine Ouass (1984) is partner bij de Amsterdamse vestiging van adviesbureau McKinsey & Company, waar hij sinds 2010 verschillende functies heeft vervuld. Hij geeft momenteel leiding aan de Nederlandse Financial Services Practice, de Europese Digital Business Building Practice en staat wereldwijd cliënten bij op hun groei- en innovatieambities.

Ouass is oprichter en voorzitter van GameChangers Academy, een organisatie die zich inzet om de sociaal-economische positie van bi-culturele Nederlanders te verbeteren door leiderschapsontwikkeling en door interventies in het onderwijs gericht op jonge kinderen (onder andere door het verbeteren van studievaardigheden en zelfvertrouwen).

Mohcine Ouass studeerde Nederlands recht aan Tilburg University, en volgde een master Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit en het MBA-programma aan INSEAD.

Overige functies

  • Voorzitter GameChangers Academy