Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Je blijven ontwikkelen op academisch niveau en tegelijk je carrière een boost geven? UvA Academy maakt de meest recente inzichten uit wetenschap en praktijk toegankelijk voor professionals.

De Duurzame Stad Masterclass

Klimaatverandering, duurzame energievoorziening, grondstoffenschaarste, de transitie naar een circulaire economie en een toenemende aandacht voor gezondheid en welzijn. We kunnen deze onderwerpen niet los zien van stedelijke ontwikkeling. Het zijn stuk voor stuk aan duurzaamheid gerelateerde opgaven die de komende jaren op de stad afkomen. Daarbij groeit niet alleen de aandacht voor hoe we deze verschillende aspecten inhoudelijk en beleidsmatig in moeten vullen, maar ook hoe ze tegenover elkaar af te wegen en te integreren ten behoeve van de duurzame stad.

Lees meer over de De Duurzame Stad Masterclass

Revitalising your Sustainability Strategy

Wil je meer weten over bedrijfsstrategie en duurzaamheid? In deze 4-daagse masterclass leer je hoe je een op maat gemaakte duurzaamheidsstrategie voor je organisatie bedenkt of aanscherpt en uitvoert. Ook krijg je een uitgebreid inzicht in de nationale en internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen, die aansluiten bij het doel en de strategie van je organisatie.

Lees meer over de masterclass Revitalising your Sustainability Strategy

Marketing & Duurzaamheid

Als bedrijf kun je tegenwoordig niet meer om het thema duurzaamheid heen, of het nu ‘People Planet Profit’, ‘Sustainability’, of ‘Sociale Verantwoordelijkheid’ wordt genoemd. Deze 2-daagse masterclass gaat dieper in op de uitdagingen die de huidige marketeer ervaart door deze maatschappelijke ontwikkelingen.

Lees meer over de masterclass Marketing & Duurzaamheid.

Aansprakelijkheid voor klimaatschade

De vraag wie aansprakelijk is voor klimaatverandering en wie de schade die dit veroorzaakt moet compenseren, is van groot belang voor zowel private als publieke organisaties. Deze masterclass biedt de nieuwste inzichten vanuit privaatrechtelijke, publiekrechtelijke en internationaalrechtelijke hoek.

Lees meer over de masterclass Aansprakelijkheid voor klimaatschade

Stranded Assets and Energy Transition Risks

Lees meer over de masterclass Assets and Energy Transition Risks