Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Binnen de UvA huisstijl is een correspondentieset beschikbaar, die bestaat uit onder andere briefpapier, enveloppen en sjablonen voor een brief, memo, agenda en een PowerPoint sjabloon.

Sjablonen in Word

In Word vind je sjablonen waarmee je brieven, memo's, agenda's en vergaderverslagen in de huisstijl van de UvA kunt maken. Met deze sjablonen kun je efficiënt werken, door eenmalig jouw gegevens in te voeren. Vervolgens komen deze afzendergegevens automatisch in elk nieuw document te staan wanneer een sjabloon aangemaakt wordt. Omdat het UvA-logo altijd in zwart-wit wordt afdrukt, kun je ook geld besparen omdat er geen speciaal briefpapier gebruikt hoeft te worden. 

E-mailhandtekening

De e-mailhandtekening onderaan de e-mail is ook onderdeel van de UvA-huisstijl.

Powerpoint Sjabloon

Er is een PowerPointsjabloon beschikbaar in de huisstijl van de Universiteit van Amsterdam. De sjablonen zijn op basis van breedbeeldformaat. De dia's bevatten instructies buiten het dia veld, om de dia's in te richten naar eigen inzicht. Deze instructies kun je niet uitschakelen, maar zijn niet zichtbaar in presentatiemodus.

Enveloppen bestellen

Voorgedrukt briefpapier en enveloppen bestel je via Orderdirect bij Canon. Heb je geen Orderdirect account? Bestel voorgedrukte briefpapier en/of enveloppen dan via het secretariaat of de communicatieafdeling van jouw organisatieonderdeel.