Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Correspondentieset

Binnen de UvA huisstijl is een correspondentieset beschikbaar, die bestaat uit onder andere briefpapier, enveloppen en sjablonen voor een brief, memo, agenda en een PowerPoint sjabloon.

Sjablonen in Word

Op UvA-beheerde ICT-werkplekken staat standaard de huisstijlapplicatie geinstalleerd binnen Microsoft Office. Deze applicatie bevat een basisset aan sjablonen waarmee je  eenvoudig bijvoorbeeld brieven, memo's, agenda's en vergaderverslagen kunt maken. Met deze sjablonen kun je efficienter werken, door eenmalig jouw gegevens in te voeren. Vervolgens komen deze afzendergegevens automastisch in elk nieuw document te staan wanneer een sjabloon aangemaakt wordt. Omdat het UvA logo altijd in zwart-wit wordt afdrukt, kun je ook geld besparen omdat er geen speciaal briefpapier gebruikt hoeft te worden. 

Let op: Heb je jouw computer geüpdatet naar Office365, dan kun je tijdelijk geen gebruikmaken van de applicatie binnen Microsoft Word door verouderde techniek van de sjablonentool. Er wordt gewerkt aan een oplossing. 

E-mailhandtekening

De e-mailhandtekening onderaan de e-mail is ook onderdeel van de UvA-huisstijl.

Powerpoint Sjabloon

Er is een PowerPointsjabloon beschikbaar die past binnen de huisstijl van de Universiteit van Amsterdam. De sjablonen zijn op basis van breedbeeldformaat. De dia's bevatten instructies buiten het diaveld, om de dia's in te richten naar eigen inzicht. Deze instructies kun je niet uitschakelen, maar zijn niet zichbaar in presentatiemodus. Er is zowel een corporate template beschikbaar als een template voor de eigen faculteit. 

Enveloppen bestellen

Voorgedrukt briefpapier en enveloppen bestel je via Orderdirect bij Canon. Heb je geen Orderdirect account? Bestel voorgedrukte briefpapier en/of enveloppen dan via het secretariaat of de communicatieafdeling van jouw organisatieonderdeel.