Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Ing. T.T. (Tomas) Meijer MSc

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Bezoekadres
 • Science Park 904
 • Kamernummer: C3.141
Postadres
 • Postbus 94214
  1090 GE Amsterdam
 • Profiel

  Sinds augustus 2018 ben ik deel van het expertise-team Academische Vaardigheden en Studentgecentreerd Onderwijs (AV-SO). Binnen het team werk ik o.a. als onderwijsontwikkelaar en voornamelijk als docent Academische Vaardigheden, docent Basis Statistiek en Wiskunde in de Biomedische Wetenschappen, en als mentor voor eerstejaarsstudenten.

  Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in populatiebiologie en evolutie, alsmede in de transmissie van pathogenen tussen wilde dieren. Hiervoor heb ik tijdens mijn master onderzoek gedaan naar het effect van hoge jachtdruk op life history traits van bruine beren, en het effect van bijvoeren & voedingsplekken op het overdragen van ziektes/pathogenen tussen verschillende diersoorten.

  Population monitoring of brown bears in Croatia (2016)
 • Expertise-team AV & SO
  Op de foto van links naar rechts: Vincent Blum, Jorg Brunner, Laura Lighaam, Ricardo Paap, Nina Scheres, Lisette Timmer en Tomas Meijer.

  Visie en Missie

  Het expertise-team Academische Vaardigheden en Studentgecentreerd Onderwijs is een team dat, in samenwerking met de onderzoeksinstituten, docenten en vakcoördinatoren, bijdraagt aan het ontwikkelen, ondersteunen en verzorgen van kwalitatief hoogwaardig, innovatief, en research instensief onderwijs.

  Binnen het team werken ervaren en gemotiveerde docenten met een wetenschappelijke achtergrond uit diverese onderzoeksvelden binnen de (medische) biologie.

  Door middel van onze expertise en passie voor onderwijs willen wij zo goed mogelijk bijdragen aan talentontwikkeling van de student.

   

  Leden van het team AV & SO

  Ricardo Paap Nina Scheres Lisette Timmer Laura Lighaam Jorg Brunner Vincent Blum
 • Publicaties

  2020

  2018

  This list of publications is extracted from the UvA-Current Research Information System. Questions? Ask the library or the Pure staff of your faculty / institute. Log in to Pure to edit your publications. Log in to Personal Page Publication Selection tool to manage the visibility of your publications on this list.
 • Nevenwerkzaamheden
  Geen nevenwerkzaamheden