Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Op 24 februari 2022 begon Rusland een grootscheepse invasie van Oekraïne, die vele doden en groot leed voor miljoenen Oekraïense burgers tot gevolg had. Met een benefietconcert op 24 februari 2023, met optredens van diverse Oekraïense musici, onder wie Anna Nebaba, het SonCe Trio en jonge studenten van de Davidsbündler Music Academy, dragen we bij aan de Oekraïense strijd voor vrijheid, tonen we onze aanhoudende solidariteit met het Oekraïense volk en trekken we samen op tegen onrecht. De avond wordt georganiseerd door de Universiteit van Amsterdam, de Davidsbündler Music Academy, de University of New Europe en de Oekraïense ambassade in Nederland, met steun van Stichting TRIDA, het Amsterdams Universiteitsfonds en de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV).
Kerngegevens van evenement Solidariteits- en benefietconcert voor Oekraïne
Datum
24 februari 2023
Tijd
20:00
Beeld: "May That Nuclear War Be Cursed!", Maria Primachenko, 1978. Verschillende van Primachenko's werken werden vernietigd tijdens het bombardement van het Ivankiv-museum voor geschiedenis en lokale geschiedenis door het Russische leger.

Door kaarten te kopen voor dit concert of een donatie te doen, steun je het Oekraïense volk in Oekraïne en in Nederland. Het grootste deel van de opbrengst gaat naar UNITED24 voor de aanschaf van voedsel, medicijnen en andere levensbehoeften die naar Oekraïne worden gestuurd. Het andere deel van de opbrengst wordt gebruikt om beurzen toe te kennen aan getalenteerde Oekraïense kinderen die samen met hun moeders hun land moesten ontvluchten en die nu hun muziekopleiding voortzetten aan de Davidsbündler Music Academy in Den Haag.

Aula - Oude Lutherse kerk

Singel 411
1012 WN Amsterdam