Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Vier bachelor- en twee mastervakken maken kans op de Onderwijsprijs 2021 van de Faculteit der Geesteswetenschappen. De jury koos de shortlists uit totaal 29 voordrachten. De prijs voor het beste vak wordt op donderdag 1 juli uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Breng vóór 23 juni je stem uit.

Bushuis Onderwijsprijs

Genomineerde vakken:

  • Rhetoric and Writing (Bachelor English Language and Culture) - Imogen Cohen
  • Contemporary World Literature - (Bachelor English Language and Culture) – Emelia Quinn
  • Critical theories (Master Filosofie) - Daniel Loick
  • Ken je Plaats: Wereldbeeld, Identiteit, en Conflict, 1550 tot 1650 – (Bachelor Geschiedenis) - Djoeke van Netten en Jonas van Tol
  • Biophilia – (Bachelor Cultuurwetenschappen) – Erik de Jong
  • De militaire revolutie. Oorlog en samenleving in de vroegmoderne tijd - (Master Militaire Geschiedenis) - Djoeke van Netten en Jonas van Tol

Publieksprijs

Dit jaar is er ook een publieksprijs. Iedereen mag stemmen op een van de zes genomineerde vakken via de website. Het vak met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Binnenkort volgt meer informatie over het stemmen op de publieksprijs.

Uitreiking

De uitreiking van de Onderwijsprijs vindt plaats op donderdag 1 juli om 16.00 uur.

Over de FGw Onderwijsprijs

De FGw Onderwijsprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een bachelor- en/of mastervak waarin inspirerende onderwijsvormen worden toegepast of die als voorbeeld kunnen dienen voor toekomstige onderwijsprojecten.