De jaarlijkse UvA Startup Market georganiseerd door de UvA Minor Entrepreneurship de plek waar Amsterdamse studenten-startups hun eerste resultaten en prototypes laten zien.

minor Entrepreneurship

Op donderdag 3 oktober vond de jaarlijkse UvA Startup Market succesvol plaats in het nieuw ingerichte Binnengasthuis 5. Op de UvA Startup Market presenteren de nieuwste Amsterdamse studenten-startups hun eerste resultaten en prototypes met als doel hun nieuwe ideeën in de markt te zetten en  feedback te krijgen van de ondernemerscommunity.

Uitbreiding

De Startup Market heeft sinds deze editie de deuren geopend voor andere ambitieuze student-ondernemers. Startups van de door de UvA en VU gezamenlijk gecoördineerde Master Entrepreneurship en HvA Master Fashion Enterprise Creation hadden net zoals de Minor startups prachtige stands en ontvingen veel waardevolle feedback.

The Nursery

Een bijzondere detail van deze editie van de Startup Market was dat deze voor het eerst plaatsvond in The Nursery. Dit is de nieuw geopende non-profit co-working space voor UvA studenten en recent afgestudeerden. In The Nursery kunnen zij op een geweldige locatie, voor een lage prijs en met andere student-ondernemers werkruimte huren.

Meer over de startups

Benieuwd naar de startups die aanwezig waren op de Startup Market? Kijk dan op Startup and Running. Wil je meer weten over The Nursery. Lees dan meer hier.