Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Elke week maken we kennis met een andere collega. Ontdek wat ze het leukste vinden aan hun werk en leer dingen die je nog niet over hen wist. Deze week: Peter Snoeren, ABS-onderzoeker bij de sectie Strategy & International Business.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Academia is bij uitstek de plek om een leven lang te leren. De vele mogelijkheden om onderzoek te doen en les te geven in onderwerpen die mij interesseren, zorgen ervoor dat ik nooit verveeld raak.

Op welk onderzoek of project van het afgelopen jaar ben je het meest trots?

Ik weet niet of trots het juiste woord is, maar ik ben momenteel zeer geïnteresseerd in hoe bedrijven en/of stakeholders de waarde die ze samen toevoegen verdelen. Ik werk samen met collega's en studenten aan het opzetten van een onderzoeksprogramma. Dit programma is gericht op het onderzoeken van de invloed van relationship-governance op de verdeling van waarde binnen deze relaties.

Wat weten collega’s waarschijnlijk niet van jou?

Voordat ik op het academische pad ben beland heb ik eerst engineering gestudeerd en ik spreek een beetje Italiaans. Quindi, a il gruppo dimenticato di ingegneri italiani che non parlano inglese: Se vuoi, puoi parlare con me 😊.