Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

UvA Congressen & Evenementen

UvA Congressen & Evenementen

Van een congres van 700 personen, een voorlichtingsdag tot de opening van het academisch jaar: organiseren is ons vak. Ben je van plan om een congres of evenement te organiseren (op locatie, hybride of online) en heb je behoefte aan professionele ondersteuning, expertise en vernieuwende ideeën? Wij hebben alle ingrediënten en kennis in huis om van jouw congres of evenement een succes te maken.

Een congres organiseren is tijdrovend en daar kunnen wij jou bij helpen. Met ons advies en ondersteuning op maat kunnen we de juiste kennis samenbrengen en de zorg voor de organisatie van jouw evenement uit handen nemen. Zo heb je alle ruimte om je op de inhoud van het programma en op je gasten te concentreren.

Ons team van professionals is gespecialiseerd in het organiseren van (internationale) congressen en evenementen, zowel op UvA-locaties als op andere locaties. Met onze ervaringen in de stad weten we als geen ander hoe we jouw event nog succesvoller kunnen maken.

Online- en hybride evenementen

Ook wanneer advies of ondersteuning gevraagd is bij de organisatie van (of het vertalen naar) een online- of een hybride evenement, kun je bij ons terecht. Een vertaling maken naar een volledige online editie van een evenement welke voorheen fysiek plaats vond? We hebben ervaring in het vormgeven en de uitvoering hiervan. We kunnen o.a. adviseren over de te gebruiken tools, interactie met de deelnemers, programmering en werken samen met professionele studio’s.

Contact

Ben je benieuwd wat we allemaal al hebben gedaan? Bekijk onderstaand onze video of benader ons via e-mail of per telefoon en één van onze projectleiders neemt contact met je op voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek.

E: congres@uva.nl
T: (+31)20 525 4791