Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
In de vijfde editie van de serie Campus Dialoog Lunch Sessies staat de weg van verdeeldheid naar pluralisme centraal. Wat te doen als we het oneens blijven? Deze editie is onderdeel van een tweeluik binnen de serie Campus Dialoog Lunch Sessies gericht op het thema verdeeldheid. Let op: deze sessie vindt niet plaats in VOX-POP, maar op Roeterseiland.
Kerngegevens van evenement Campus Dialoog Lunch Sessie #5
Datum
20 juni 2024
Tijd
12:00 -14:00
Ruimte
E0.03

Campus Dialoog Lunch Sessies

De recente demonstraties op onze campus en de reactie van de politie op deze protesten hebben een grote impact op onze hele gemeenschap. In deze uitdagende tijden zetten VOX-POP en het Central Diversity Office zich in voor het behoud van een veilige en gastvrije ruimte op de campus waar het welzijn van studenten en medewerkers, verbinding en gedeelde reflectie centraal staan.    

Om dit mogelijk te maken, organiseren we wekelijkse Campus Dialoog Lunch Sessies. Ons doel is om een veilige ruimte te creëren, waar onze gemeenschap gedachten, zorgen, emoties en verdeelde meningen kan delen. We duiken in gedeelde waarden en laten ruimte voor pluralisme. We willen het vertrouwen herstellen en leren hoe we weer kunnen samenwerken aan een gemeenschappelijke toekomst.  

Tijdens deze lunchsessies nodigen we jou als lid van de UvA-gemeenschap van harte uit om deel te nemen. Om dialoog en samenwerking te bevorderen, nodigen we verschillende gastsprekers uit die deze sessies zullen faciliteren met praktische handvatten.  

In deze sessies richten we ons op de volgende onderwerpen:  

  • Wat zijn de gevolgen van de protesten voor de UvA-gemeenschap?  
  • Vertrouwen herstellen  
  • Raakvlakken - wat verbindt ons?  
  • Omgaan met verdeeldheid - wat te doen als we het niet eens zijn met elkaar? (deel 1)  
  • Van verdeeldheid naar pluralisme - wat te doen als we het oneens blijven? (deel 2)  
  • Op weg naar een gezamenlijke toekomst - hoe komen we samen verder?  

Praktische informatie

We nodigen zowel studenten als medewerkers uit om deel te nemen. Voel je vrij om aan elke sessie afzonderlijk deel te nemen of ze allemaal te bezoeken. Om een veilige ruimte te garanderen, is er een beperkt aantal deelnemers. Daarom is inschrijven verplicht. Voor lunch wordt gezorgd. 

Roeterseilandcampus - building E

Ruimte E0.03
Roetersstraat 11
1018 WB Amsterdam