Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Bedrijfskunde in deeltijd

Bedrijfskunde in deeltijd

Waarom zijn bedrijven succesvol? En hoe kun je het succes van je eigen organisatie verbeteren? Leer op academisch niveau nadenken over de uitdagingen waar jouw bedrijf voor staat. Combineer werk en studie en haal in 1,5 jaar je Master (MSc) in Bedrijfskunde. Heb je al een academische titel? Verruim dan je kennis van bedrijfskunde en word een leider in dit vakgebied. De klassen in deze parttime master houden we klein. Er is dus volop ruimte voor interactie en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Download de brochure

CV Quick Scan: check of je aan de toelatingseisen voldoet

Waarom kiezen voor Bedrijfskunde in deeltijd?

 • Behaal je MSc-diploma in 1,5 jaar

  Ons deeltijdprogramma is voor ambitieuze professionals die naast hun werk, hun kennis van bedrijfskunde willen vergroten en een MSc-diploma willen halen. Het studieprogramma is zo opgezet dat je in 1,5 jaar tijd de titel Master of Science kunt halen. We houden de groepen klein, zodat je alle gelegenheid hebt voor interactie met je medestudenten en docenten.

  Heb je geen universitaire BSc-diploma in bedrijfskunde, dan kun je eerst onze pre-master doen. Dit duurt maximaal een half jaar.

  Meer over het programma

 • Verruim je kennis van bedrijfskunde

  Heb je al een academische titel, dan is onze Bedrijfskunde in deeltijdopleiding een goede manier om je kennis van bedrijfskunde te vergroten. Al onze docenten zijn gepromoveerd en koplopers op het gebied van bedrijfskundig onderzoek. Je kunt dan ook rekenen op interessante discussies, die je helpen zelf een mening te vormen over de operationele en strategische problemen waar bedrijven mee te maken hebben en krijgen.

  De theorie pas je tijdens de studie direct toe op praktijksituaties en op je eigen organisatie.

  Meer over het programma

 • Programma op maat

  Bij Bedrijfskunde in deeltijd kun je vanuit 3 belangrijke invalshoeken (tracks) kijken naar strategisch management en succes in organisaties: Strategy, Digital Business en Leadership & Management. Op basis van je interesse, kies je één van deze tracks. Je kunt je track verdiepen of uitbreiden met 2 keuzevakken uit dezelfde of een andere discipline. Welke track of keuzevak je ook kiest, ze leiden allemaal tot dezelfde MSc-graad in Bedrijfskunde.

   

  Strategy track

  Digital Business track

  Leadership & Management track

 • Colleges op vrijdag overdag

  Je volgt college op vrijdag, tussen 9.00 en 17.00 uur: 2 colleges die elk ongeveer 3 uur duren. Dit betekent dat je je een dag per week helemaal kunt richten op je studie, samen met je medestudenten. Alle colleges zijn op de Roeterseilandcampus, in het centrum van Amsterdam.

  Meer over het programma

 • Breid je zakelijk netwerk uit

  Tijdens de opleiding studeer en werk je samen met gemotiveerde medestudenten met diverse achtergronden, en werkzaam in allerlei sectoren. We houden de groepen klein, zodat je tijdens colleges volop ruimte hebt voor interactie met je medestudenten en onze academische experts. Naast onze academici ontmoet je specialisten uit het bedrijfsleven, die gastcolleges en keuzevakken doceren.

  Deelname aan de opleiding geeft je toegang tot ons alumninetwerk. Tijdens bijeenkomsten en evenementen kom je rechtstreeks in contact met vertegenwoordigers van diverse toonaangevende (inter)nationale bedrijven.

  Bekijk de groepssamenstelling en testimonials

 • Theorie en praktijk in balans

  Tijdens je studie kun je rekenen op boeiende (gast)colleges van enthousiaste specialisten uit de academische wereld en het bedrijfsleven. Omdat we werken met kleine groepen studenten heb je veel ruimte om vragen te stellen en te discussiëren met docenten.

  Het onderwijs is erop gericht je academisch denkvermogen te stimuleren; je bediscussieert de theorie, en past die kennis toe op praktijksituaties en op je eigen organisatie. Samen met medestudenten werk je aan oplossingen voor complexe bedrijfsproblemen.

  Meer over het programma

 • Internationaal erkende MSc-titel

  Met een MSc-diploma van de Amsterdam Business School laat je zien dat je aan een van de beste business schools ter wereld hebt gestudeerd:

  • De Amsterdam Business School hoort bij de 1% van alle business schools ter wereld die een Triple Crown accreditatie hebben.
  • We maken deel uit van de Universiteit van Amsterdam, een van de beste Nederlandse universiteiten in de internationale rankings. De UvA staat in de mondiale top 100 van de QS Rankings en de Times Higher Education World University Ranking.

  Wat kan deze MSc betekenen voor je carrière?

2 startmomenten per jaar

De eerste mogelijkheid om met onze master Bedrijfskunde in deeltijd te beginnen is februari 2020.

Start: Vrijdag 7 februari 2020
Colleges: Op vrijdag, 2 colleges (tussen 9.00 en 17.00 uur). Aanwezigheid is verplicht.
Duur: 1,5 jaar (2 jaar als je eerst een pre-master moet volgen)
Deadline aanmelding: Vrijdag 13 december 2019

Schrijf je in voor de informatieavond op woensdag 2 oktober

Toelatingseisen

 • Je hebt direct toegang tot het masterprogramma als je een BSc-graad hebt in Bedrijfskunde of een hieraan gerelateerd vakgebied.
 • Heb je een academische graad in een ander vakgebied, dan kan het zijn dat je eerst een aantal vakken van ons pre-masterprogramma moet volgen.
 • Heb je een hbo-bachelordiploma, dan volg je eerst het pre-masterprogramma van de Amsterdam Business School om te worden toegelaten.

Bekijk alle toelatingseisen

Evelien Krooshof MSc, Randstad Groep Nederland'Ik kreeg ontzettend veel energie van mijn docenten en medestudenten. Sommige docenten spraken zo bevlogen over hun vak, dat ik vol energie het weekend in ging. Mijn medestudenten waren erg gemotiveerd voor het programma. Dankzij hen heb ik bovendien interessante input en inzichten gekregen in hun bedrijven.'

Eén MSc-programma, 3 tracks

Bedrijfskunde in deeltijd
Diploma MSc Bedrijfskunde in Deeltijd / Executive Programme in Management Studies
Vorm Deeltijd
Studielast 60-82 EC,
Voertaal Engels
Accreditie EQUIS, AACSB, AMBA
Start Februari, september
CROHO-code 75094