Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Control in deeltijd

Opslaan in favorieten

Ben je financieel professional? Wil je je carrièreperspectief vergroten met een MSc-diploma, en inhoudelijk sterker worden in je vakgebied? Volg dan de MSc Control in deeltijd. Je volgt colleges op vrijdag. In januari ben je vrij, zodat je je dan optimaal op je werk kunt concentreren.

Waarom kiezen voor Control in deeltijd?

 • Behaal je MSc-diploma in 1,5 tot 2,5 jaar

  Het MSc-programma van Control in deeltijd duurt 1,5 jaar. Afhankelijk van je vooropleiding is het mogelijk dat je eerst een aantal deficiënties moet wegwerken. Dit duurt een half jaar tot een jaar.

  Na afronding van je master ontvang je het diploma Master of Science in Accountancy & Control. In de bulbijlage staat vermeld dat je de Control-specialisatie hebt gevolgd.

 • Internationaal erkende MSc-titel

  Met een MSc-diploma van de Amsterdam Business School laat je zien dat je aan een van de beste business schools ter wereld hebt gestudeerd:

  • De Amsterdam Business School hoort bij de 1% van alle business schools wereldwijd die een Triple Crown accreditatie hebben.
  • We maken deel uit van de Universiteit van Amsterdam, een van de beste Nederlandse universiteiten in de internationale rankings. De UvA staat in de mondiale top 100 van de QS Rankings en de Times Higher Education World University Ranking.

Start 2 keer per jaar

Control in deeltijd start in september en februari. Het eerstvolgende instroommoment is september 2021.

Start: Vrijdag 10 september 2021
Colleges: Vrijdagen, 9.00 tot 17.00 uur
Duur: Deficiëntievakken: 0,5 tot 1 jaar
MSc: 1,5 jaar
Kosten: Deficiëntievakken: € 1000 per vak. MSc collegejaar 2021-2022: € 1.847
Deadline inschrijving: 1 juli 2021

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de MSc Control in deeltijd vraag je een instroomadvies aan. Aan de hand daarvan bepalen we of je direct kunt instromen, of dat je eerst een aantal deficiëntievakken moet volgen.

 • Studenten met een UvA-bachelor in Economics & Business Economics of Business Administration, richting Accountancy & Control, worden rechtstreeks toegelaten.
 • Hbo'ers-Accountancy en hbo-BE'ers hebben vanaf collegejaar 2020-2021 4 deficiënties. Als je die vakken volledig hebt afgerond, kun je worden toegelaten tot de master.
 • Voor hbo'ers en wo'ers met een ander diploma wordt per student bekeken welke deficiëntievakken gevolgd dienen te worden voor toelating tot het masterprogramma.
 • Met een wo-bachelor richting Accountancy word je over het algemeen rechtstreeks toegelaten tot de master.

Control in deeltijd in beeld

Contact

Heb je vragen over de MSc Control in deeltijd?

Feiten & cijfers
Vorm Deeltijd
Studielast 60 EC, 18 maanden
Voertaal Nederlands, Engels
Toelatingseisen
Start Februari, september